Απίστευτο: Υποψήφιος τοπικός σύμβουλος δάγκωσε ψηφοφόρο

Κάποιοι δεν σηκώνουν πολλά – πολλά απο ότι φαίνεται… Ούτε τα γνωστά καλαμπούρια που γίνονται κατά κόρον σε προεκλογικές περιόδου. Αυτό που συνέβη σε χωριό της ορεινής Ηλείας όμως δεν έχει προηγούμενο… τουλάχιστον για το νομό. Ένας υποψήφιος τοπικός σύμβουλος – που όπως λένε και οι ντόπιοι διεκδικεί και την θέση του προέδρου στο χωριό, δεν μπόρεσε να δεχθεί το αστείο συγχωριανού του. Όταν αυτός του είπε να του βγάλει μια φωτογραφία «επειδή θα είσαι ο πρόεδρος να σε έχουμε»… όπως του είπε, εκείνος του επιτέθηκε και τον δάγκωσε, ενώ του άρπαξε και του έσπασε και το κινητό. Δεν γνωρίζουμε αν υπήρξε κάποια συνέχεια απο το θύμα, όμως οι παριστάμενοι προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να δώσουν τέλος στο «καλαμπούρι» που ο «δράστης» εξέλαβε ως άσχημο πείραγμα.
Πηγή: ilialive.gr On-news.gr
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΜΑΧΗΣ ΓΡΙΜΠΟΒΟΥ 1897 Γρίμποβο 4 Μαίου 2014

Ο Σύλλογος έρευνας και πολιτισμού "ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΑΚΑΡΝΑΝΩΝ"  για δεύτερη συνεχή χρονιά βρέθηκε στο Γρίμποβο Αρτας, τίμησε την επέτειο της ανάμνησης της μάχης του Γρίμποβο και απέδωσε τιμές στους πεσόντες της μάχης.
Χαιρετισμό και πανηγυρικό εκφώνησε ο συνεργάτης της ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ, Κος Επαμεινώνδας Νικάκης, τέως Διευθυντής Του Τεχνικού Λυκείου Βόνιτσας.
Η ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ παραθέτει μια σύντομη περιγραφή των γεγονότων της μάχης στο Γρίμποβο και του πολέμου στο έτος 1897.

Με εκτίμηση
ΝΤΙΝΟΣ Στυλιανός
Αντιπρόεδρος της ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΩΝ



1902. Μάιος. ΛΟΦΟΣ Γρίμποβου.
Ο ιμάμης πραγματοποιεί  θρησκευτική τελετή,  για τους τούρκους θύματα, της φονικής μάχης του Μαΐου 1897. Κατάρες και βρισιές εκστομίζονται από το στόμα του Ιμάμη, ενώ  το πλήθος των παρευρισκόμενων Τούρκων, επαναλαμβάνει τις βρισιές.
Γρίμποβο. Μια λέξη μια ιστορία. Άγνωστη ιστορία παρά την αναγραφή ΓΡΙΜΠΟΒΟ στις αναμνηστικές πλάκες πίσω από τον άγνωστο στρατιώτη στην Αθήνα. Τι έγινε σε αυτό το πόλεμο που με την ονομασία…
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση υποψηφιότητας του Αποστόλη Κομπλίτση, με τον συνδυασμό ''ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ " Δήμου Ξηρομέρου.

« ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕΗΣΩΜΕΝ»

Ώρες και ημέρες αγωνίας έζησαν τις τελευταίες ημέρες πάρα πολλοί κάτοικοι του Δήμου μας. Κόσμος πήγαινε και έρχονταν . Τα τηλέφωνα κινητά και ακίνητα είχαν πάρει φωτιά!!! Και όλα αυτά από τις πολιτικές (Δημοτικές) παρατάξεις του Δήμου μας, που προσπαθούσαν να συγκροτήσουν τους συνδυασμούς για τις εκλογές στις 18 Μάη. Υπήρχαν και αυτοί που πάσχιζαν με νύχια και με δόντια να μάθουν πρώτοι για το ποιος θα είναι υποψήφιος στον ¨απέναντι¨ συνδυασμό. Υπήρχαν και υπάρχουν  μέχρι και τώρα μεγάλες συναλλαγές ψηφοφόρων και ρουσφετιών ανάμεσα σε κάποιες παρατάξεις αντίστοιχες από άλλους δήμους. Ακόμα- ακόμα έχουν έρθει σχεδόν από όλη την Ελλάδα άνθρωποι για να διεκδικήσουν θέσεις διοίκησης(μεταφερόμενοι  και χωρίς καμία δραστηριότητα και χωρίς κανένα ενδιαφέρον μέχρι τώρα για τα προβλήματα του τόπου μας). Καθαρίζουν δρόμους και κόβουν χόρτα, τάζουν θέσεις για τροχόσπιτα σε παραλίες του Αστακού και του Μύτικα. Δεν ξέρω αν πηγαίνουν και στα σπίτια να φουρνίσουν ψωμί..…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................