Αντιδράσεις για το Αγροτικό Κτηνιατρείο Κατοχής

Με επιστολή του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, ο Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος αναφέρεται στο θέμα της επικείμενης μεταφοράς του Αγροτικού Κτηνιατρείου Κατοχής.

Όπως επισημαίνεται από τον Νίκο Καραπάνο, το ενδεχόμενο μεταφοράς της υπηρεσίας, έχει προκαλέσει ήδη αντιδράσεις, ενώ θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στην τοπική κοινωνία των Οινιάδων, όπου διατηρείται μεγάλο ζωικό κεφάλαιο.

 Αναλυτικότερα στην επιστολή αναφέρεται:

διαβαστε περισσοτερα

Εθελοντική αιμοδοσία στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Στα πλαίσια της προσπάθειας για την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας και την ενθάρρυνση της συμμετοχής των πολιτών στην εθελοντική αιμοδοσία, πραγματοποιείται την Τρίτη 13-06-2017 από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδοςκαι το Σύλλογο των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίαςεθελοντική αιμοδοσία από τις10 το πρωί μέχρι 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ.Αποχώρηση Αλέξανδρου Φραίμη

Με μια λιτή δήλωση, ο αντιπρόεδρος του Αιόλου Αστακού, Αλέξανδρος Φραίμης, ανακοίνωση στο ΔΣ την αποχώρησή του. “Πιστεύω ότι ολοκληρώθηκε το έργο για το οποίο κλήθηκα. Κλείνει για μένα ένα σημαντικό κεφάλαιο. Ανοίγει νέα σελίδα. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου”, ήταν τα λόγια του… AIOLOSASTAKOYBC.GR
διαβαστε περισσοτερα

Γιάννης Τριανταφυλλάκης: «Μετά την έγκριση του δανείου, είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο οικονομικός σχεδιασμός για τον Δήμο μας έχει αποτύχει».

Από ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS


Aστακός, 9/6/2017


Του κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη.
Η ρητορική του πολιτικού λόγου είναι αναγνωρίσιμη, ιδιαίτερα του αντιπολιτευτικού. Θα ήθελα να αποφύγω στομφώδης εκφράσεις και να ασκήσω στείρα κριτική σε ένα κομβικό σημείο για τον Δήμο Ξηρομέρου. Πάραυτα, μετά την έγκριση του δανείου (υπ' αριθμόν 3614 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, 01/06/2017) είναι ηλίου φαεινότερο ότι ο οικονομικός σχεδιασμός για τον Δήμο μας έχει αποτύχει.
διαβαστε περισσοτερα

Τι σημαίνει οριοθέτηση της συμπεριφοράς

Κέντρο Ειδικών Θεραπειών "Καλειδοσκόπιο"
Ως θεραπευτές, σίγουρα έχει χρειαστεί να χρησιμοποιήσουμε τον όρο ‘’οριοθέτηση’’, μιλώντας με τους γονείς των παιδιών. Πολλές φορές έχει συμβεί να παροτρύνουμε ένα γονιό να βάλει όρια στο παιδί του. Σε κάποιες περιπτώσεις, οι απαντήσεις είναι οι εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Άυριο Σάββατο 10Ιουνίου το 29ο Αντάμωμα Βαλτινών στο Γαλάτσι

διαβαστε περισσοτερα

Εξετάζουμε μαθητές στο Μεσολόγγι με το Κινητό Πολυϊατρείο «Ιπποκράτης»

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με τον Σύλλογο «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», πραγματοποιεί προληπτικό παιδιατρικό έλεγχο στην Ιερά Πόλη της Μεσολογγίου από σήμερα μέχρι και αύριο Παρασκευή 9 Ιουνίου, με την συμβολή του κινητού πολυϊατρείου «Ιπποκράτης».
διαβαστε περισσοτερα

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ - ΩΡΑ 09:15 μμ - ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ - ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ" ΤΟΥ Δ. ΨΑΘΑ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ : ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ - ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

"Για δεύτερη χρονιά δάσκαλοι, γονείς και φίλοι του 2ου Δημ.Σχολ.Αιτωλικού παίζουν θέατρο..
Σας καλούμε να έρθετε στο Θεατράκι Αιτωλικού να παρακολουθήσετε την παράσταση!!"
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................