Χριστόφορος Ευθυμίου, της Hπειρωτικής αποδημίας, της προσφοράς και της ανιδιοτέλειας. Υποψήφιος με την ''Ενότητα για την Ήπειρο'', για το νέο Δ.Σ. της ΠΣΕ, στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016.

Ο  Χριστόφορος Ευθυμίου,( δικός μας γνώριμος ,Γαμπρός Ξηρομερίτης ,Μπαμπίνη,συνεργάτης του Μπαμπίνη ΙΝ) που τα τελευταία χρόνια έχει θέσει ολοκληρωτικά τον εαυτό του στην στήριξη όλων των εκδηλώσεων και δράσεων των ηπειρώτικων αποδημικών συλλόγων, μέσα από το romiazirou.blogspot.gr, το blog που διαχειρίζεται, ύστερα από πρόσκληση του ψηφοδελτίου ''Ενότητα για την Ήπειρο'', συστρατεύεται και πάλι. στην νέα προσπάθεια για την αναβάθμιση της κορυφαίας αποδημικής οργάνωσης των Ηπειρωτών και διεκδικεί την ψήφο των αντιπροσώπων της οργανωμένης ηπειρωτικής αποδημίας, που θα συμμετάσχουν στις εκλογές της 4ης Απριλίου 2016.
Δεν υπάρχει Ηπειρώτης της Αττικής που να μην  γνωρίζει τον Χριστόφορο Ευθυμίου, γιατί δίνει το δυναμικό του παρόν, στις δράσεις και εκδηλώσεις των ηπειρώτικων συλλόγων της Αττικής, φωτογραφίζοντας και  καλύπτοντας με αναρτήσεις τα γεγονότα στο  blog  που διαχειρίζεται. Και αυτό το κάνει επειδή το πιστεύει και  το αγαπά ανιδιοτελώς, βάζοντας έτσι πολλά λιθαράκι…
διαβαστε περισσοτερα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ :Έτσι θα είναι το σκέπαστρο

Agrinio-sports.gr

To Agrinio-sports σας ενημέρωσε χθες για την απόφαση του Φώτη Κωστούλα να προχωρήσει στην τοποθέτηση σκέπαστρου στο πέταλο του γηπέδου. Σήμερα σας παρουσιάζουμε μακέτες του έργου. Η Τεχνική Εταιρία Καψάλης «τρέχει» τις διαδικασίες και ο Παναγιώτης Καψάλης αναφέρεται στις ενέργειες που γίνονται: «Βρισκόμαστε στη διαδικασία αδειοδότησης, ετοιμάζοντας σχέδια, μελέτες, εκθέσεις, που πρέπει να κατατεθούν αρχικά στο Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής. Είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, αφού πρέπει να εγκριθούν από έξι επιτροπές συνολικά. Γίνεται όλη η διαδικασία από την αρχή. Αυτό που το 2011 είχε φτάσει κοντά στην ολοκλήρωσή του και απαιτούνταν απλά κάποιες υπογραφές, τώρα απαιτεί ξανά πολύ δουλειά και χρόνο, αφού η διαδικασία έχει γίνει περισσότερο πολύπλοκη».
Το διάστημα που θα χρειαστεί μέχρι την έναρξη των έργων, είναι ακόμα νωρίς να προσδιορίσει: «Δίνουμε μάχες για να προλάβουμε. Στόχος μας είναι στις αρχές του καλοκαιριού να έχουμε τις άδειες. Σε ότι αφορά τα έργα, θα χρει…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................