Με γιορτινή διάθεση η Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων στο ΚΑΠΗ Μεσολογγίου

Με γιορτινή διάθεση θα τιμηθεί την προσεχή Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 στο ΚΑΠΗ Μεσολογγίου, η Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού σε συνεργασία με το Σελίβειο Γηροκομείο έχουν ετοιμάσει μια μικρή γιορτή στον εξωτερικό χώρο του Κέντρου, που θα ξεκινήσει στις 12.00 το μεσημέρι.
διαβαστε περισσοτερα

Γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου

Η καθιερωμένη Γιορτή Ψαριού , θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της πόλης του Αιτωλικού. 
Μια γιορτή αφιερωμένη στα τοπικά και παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής, πλαισιωμένη με μουσική και κυρίως τη φιλόξενη διάθεση των Αιτωλικιωτών.
διαβαστε περισσοτερα

Όταν χορεύουν ο Βασίλης Τσούνης … ΚΑΙ ή Έφη Ρούτη πάλλεται η καρδιά του Ξηρομέρου και της Ηπείρου

Όταν χορεύουν ο Βασίλης Τσούνης … ΚΑΙ ή Έφη Ρούτη πάλλεται η καρδιά του Ξηρομέρου και της Ηπείρου. Με ρίζες (Ξηρόμερο-Αστακό ο Βασίλης) (Ηπειρώτισσα η Έφη) χορευτές, δάσκαλοι, άνθρωποι.

Χαίρεσαι να τους βλέπεις να χορεύουν . Τυχεροί οι μαθητές τους. Οι χορευτικές τους φιγούρες είναι αληθινή μετουσίωση σε έργο τέχνης. Αυτό δείχνουν και τα βίντεο.

Απολαύστε τους



διαβαστε περισσοτερα

Απόστολος Κατσιφάρας: Στηρίζουμε έμπρακτα τη διεκδίκηση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων από την Πάτρα

Στην σύσκεψη που διοργανώθηκε στο Επιμελητήριο Αχαϊας , υπό την προεδρία του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη για τη διεκδίκηση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019, μετείχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.
διαβαστε περισσοτερα

Κλείστε ραντεβού για δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο στις 11 & 12 Οκτωβρίου στον Αστακό

H Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας  σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και την στήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, πραγματοποιούν δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο σε γυναίκες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα ή επαρκή ασφαλιστική κάλυψη.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................