Πρόταση για 4 παραλίες του Δήμου Ξηρομέρου, για εκμίσθωση με πλειοδοτική δημοπρασία από την Κτηματική Υπηρεσία.

ΠΗΓΗ:facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη ΤριανταφυλλάκηΠρόταση για 4 παραλίες του Δήμου Ξηρομέρου, για εκμίσθωση με πλειοδοτική δημοπρασία από την Κτηματική Υπηρεσία.4 παραλίες του Δήμου Ξηρομέρου θα διατεθούν για εκμίσθωση, με πλειοδοτική δημοπρασία από την Κτηματική Υπηρεσία (άρθρ. 10 παρ. 1 του Ν. 5092/2024). Πρόκειται για τις παραλίες:
διαβαστε περισσοτερα

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ: Ξεφάντωμα με Τσαμπά και Κοκκώνη | Το αποκριάτικο γλέντι που ξεσηκώνει!(Video)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Αποκριάτικο γλέντι στην Αμφιλοχία: Η Γωγώ Τσαμπά και η ορχήστρα της έβαλαν φωτιά στην πλατεία! Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024, η Αμφιλοχία πλημμύρισε από κέφι και χορό στο αποκριάτικο γλέντι που διοργανώθηκε στην κεντρική πλατεία. Η ορχήστρα, με την Γωγώ Τσαμπά στο τραγούδι, τον Νεκτάριο Κοκκώνη στο κλαρίνο, τον Κώστα Τσιγαρίδα στην κιθάρα, τον Γιώργο Καλύβα στα ντράμς και τον Γιώργο Νιάρο στα πλήκτρα, δημιούργησε μια ατμόσφαιρα ξεφαντώματος που παρέσυρε όλους τους παρευρισκόμενους. Πλήθος κόσμου από τα γύρω χωριά και το Αγρίνιο κατέκλυσε την πλατεία, ντυμένοι με αποκριάτικες στολές και με διάθεση για διασκέδαση. Ο χορός δεν σταμάτησε ούτε λεπτό, με τους παρευρισκόμενους να τραγουδούν μαζί με την Γωγώ Τσάμπα και να χορεύουν στους παραδοσιακούς ρυθμούς. Το αποκριάτικο γλέντι στην Αμφιλοχία ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση που πρόσφερε στους παρευρισκόμενους μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη κέφι και διασκέδαση.Greek Village Life
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστίες προέδρου Τ/Κ Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΓΑΝΤΖΟΥΔΗ

«Ως πρόεδρος της κοινότητας Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου ευχαριστώ, τονΠρόεδροκαι τοΔιοικητικό Συμβούλιο, τουςφίλουςκαι ταμέλητουΠεριβαλλοντικού πολιτιστικού συλλόγου Χρυσοβίτσας, που ενίσχυσαν οικονομικά την προσπάθεια της ανακατασκευής-επανατοποθέτησης της πέτρινης βρύσης (1998) που επί προεδρίας του αειμνήστουΧρήστου Χαρ. Ταπραντζηείχε τοποθετηθεί και κοσμεί πλέον την πλατεία της κοινότητάς μας, καθώς και την πλακόστρωση του περιβάλλοντος χώρου της βρύσης.
διαβαστε περισσοτερα

* Δημήτρης Στρατούλης: Θεατρινισμοί του Πρωθυπουργού αντί για αποτελεσματικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας

ΠΗΓΗ: https://www.kontranews.gr
Η δήθεν αιφνιδιαστική, με τη συνοδεία των φιλικών του ΜΜΕ, επίσκεψη του πρωθυπουργού σε Super Market για να διαπιστώσει τη μείωση των τιμών μετά τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας, αποτελεί πρόκληση και προσβολή στη νοημοσύνη του ελληνικού λαού.
Είναι η πολλοστή φορά που η κυβέρνηση παίρνει μέτρα, που δε έχουν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Αντιθέτως οι τιμές -ιδιαιτέρα στα τρόφιμα και στα είδη πρώτης ανάγκης για τα λαϊκά νοικοκυριά- αυξάνονται αλματωδώς.
διαβαστε περισσοτερα

Επιδότηση κατοίκων οικισμών ''Λευκών περιοχών'', για κάλυψη δωρεάν ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος. Προσοχή, λήγει η προθεσμία στις 15 Μαρτίου.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΗμερομηνία, 11.3.2024ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ 'ΛΕΥΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ' - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ 2539/τεύχος Β'/14.06.2021, έχει ξεκινήσει ο νέος κύκλος αιτήσεων μέσω Θυρίδας (gov.gr) για την υπαγωγή των δικαιούχων στο μητρώο των Λευκών Περιοχών. Η υποβολή των αιτήσεων έχει ενεργοποιηθεί και θα παραμείνει ενεργή στο διάστημα 1.3.2024-15.3.2024. Όσοι πολίτες δεν προλάβουν να αιτηθούν την ένταξή τους στο μητρώο, θα έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν στον επόμενο κύκλο επικαιροποίησης του μητρώου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank