Η φάρμα του Γιώργου με τα γαϊδουράκια- Βίντεο

Κατά την πρόσφατη επίσκεψή μας στη φάρμα του Γιώργου, είχαμε την ευχαρίστηση να γνωρίσουμε τα γαϊδουράκια του και να μάθουμε για τις συνθήκες διαβίωσής τους, τη συμπεριφορά τους και την παραγωγή γάλακτος. Ο Γιώργος μας εξήγησε ότι τα γαϊδουράκια είναι κοινωνικά ζώα και ευδοκιμούν σε ένα περιβάλλον ομάδας. Όσον αφορά τη διατροφή τους, ο Γιώργος τόνισε τη σημασία του να παρέχει στα γαϊδουράκια του μια ισορροπημένη διατροφή.
διαβαστε περισσοτερα

Πρωτοφανής και με παλμό συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση στο Divani Caravel στην Αθήνα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠρωτοφανής και με παλμό συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση στο Divani Caravel στην Αθήνα!12.5.2023Πρωτοφανής και με παλμό η προεκλογική συγκέντρωση στο Divani Caravel στην Αθήνα του υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάση Παπαθανάση, που ο ενθουσιασμός και τα θερμά χειροκροτήματα του κόσμου κατέδειξαν το θετικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί υπέρ της υποψηφιότητάς του.
διαβαστε περισσοτερα

Δήμαρχος Ξηρομέρου: Το ποσό του 1.072.374,47 € για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (Τ.Π.Σ) του Δήμου Ξηρομέρου.

Πηγή: Σελίδα Facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
1.072.374,47 € ποσό που αντιστοιχεί στον Δήμο Ξηρομέρου για την εκπόνηση Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΔΕ Αστακού-Αλυζίας-Φυτειών) Προχωράνε από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας (Τ.Ε.Ε), οι διαδικασίες για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (Τ.Π.Σ) του Δήμου Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στην εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη στην τηλεόραση του ΜΕGA.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σημεία από τη συνέντευξη του Θανάση Παπαθανάση στην εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη στην τηλεόραση του ΜΕGA.
12.5.2023Συνέντευξη στην εκπομπή «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη στην τηλεόραση του ΜΕGA παραχώρησε ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.

διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΑΣΤΑΚΟΎ(Φωτο ρεπορτάζ του Χρήστου Μπόνη

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................