ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Ανακοίνωση για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Ανακοίνωση για το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι.

Ανακοίνωση - ενημέρωση για την λειτουργία του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι Δήμου Ξηρομέρου, για την επικαιροποίηση της λίστας ωφελουμένων από το πρόγραμμα. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΣΣ.pdf434 kBhttps://www.dimosxiromerou.gr/
διαβαστε περισσοτερα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο Κτήμα Ιόνιο η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γυναικών Αστακού(φωτο MAKEART)

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στο Κτήμα Ιόνιο η κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου μας. 
Την βασιλόπιτά μας ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος Πατήρ Δαβίδ.
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο μας, όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους συνέβαλλαν για την επιτυχία της εκδήλωσής μας! Σας ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία και ευτυχία!
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ:Με μια εκτός έδρας νίκη και μια εντός έδρας ήττα συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα του συλλόγου .(Make Art)

Στο ΔΑΚ  Αγρίνιου ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε του αντίστοιχου τμήματος της ΑΛΦΑ 93 με τελικό σκορ 31-66!  Αντίθετα στο ΔΑΚ Αστακού έχασε από την ανώτερη ομάδα της ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ με τελικό σκορ 53-70!












διαβαστε περισσοτερα

Ν. Φαρμάκης: «Θεμέλιο η κοινωνική συναίνεση της εφαρμογής και επιτυχίας οποιουδήποτε σχεδιασμού για το μεταναστευτικό». Δελτίο Τύπου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020


Δελτίο Τύπου Ν. Φαρμάκης: «Θεμέλιο η κοινωνική συναίνεση της εφαρμογής και επιτυχίας οποιουδήποτε σχεδιασμού για το μεταναστευτικό» Η κοινωνική συναίνεση αποτελεί θεμελιώδη αρχή της εφαρμογής και κυρίως της επιτυχίας οποιουδήποτε σχεδιασμού για το μεταναστευτικό, υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, θέτοντας ως δομικά στοιχεία της συζήτησης που έχει ανοίξει για το ενδεχόμενο φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, τη σύνεση και τη σοβαρότητα σε τοπικό επίπεδο, ώστε να μην εκπέμπονται μηνύματα που αδικούν τις τοπικές κοινωνίες, αλλά και την εμπράγματη απόδειξη εκ μέρους της κεντρικής εξουσίας ότι ο σχεδιασμός διέπεται από δικαιοσύνη και δεν αποτελεί μία απλή μετακύληση του εθνικού προβλήματος στις τοπικές κοινωνίες και ιδιαίτερα, σε αυτές που επί χρόνια βιώνουν την εγκατάλειψη και την υπανάπτυξη. Με αφορμή το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Αμφιλοχίας, …
διαβαστε περισσοτερα

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ σε φιλική αγωνιστική Συνάντηση στο Αγρίνιο

Άλλη μια ωραία, φιλική αγωνιστική Συνάντηση για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στο Αγρίνιο στην έδρα του ΤΙΤΟΡΜΟΥ..!!
Στην αέναη προσπάθεια μας για την αγωνιστική, αθλητική αλλά και προσωπική εξέλιξη των μαθητών μας συναντηθηκαμε με τους φιλικους Συλλόγους: ΤΙΤΟΡΜΟ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ - ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ για την πρώτη αγωνιστική επαφή της χρονιάς στο Ταεκβοντο.
Καμαρώσαμε τους μαθητές μας οι οποίοι με όρεξη και πάθος επιδόθηκαν σε δυνατά σπαριγκ, στα οποία κυριάρχησε πέραν της δύναμης και της τεχνικής, ο σεβασμός η συνεργασία και η ευγένεια όπως επιβάλλουν οι αρχές του Αθλήματος..
Τα συγχαρητήρια μου στους Μαθητές όλων των σχολών για την προσπάθεια και την γενικότερη παρουσία τους.
Τα σέβη μου στους Δασκάλους για την συνεργασία μας...!!!.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού πρώτα ο Θεός την επόμενη Κυριακή 19 Ιανουαρίου στο φιλικό πρωτάθλημα που διοργανώνει ο ΔΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ στο κλειστό Στάδιο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων..!!

Γιώργος Μαρίνος










διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................