Αργυρό μετάλλιο ο Κυριαζής στο Ευρωπαϊκό κ-23

Ο Γιάννης Κυριαζής επιβεβαίωσε τις προσδοκίες και κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στον ακοντισμό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κ-23.

διαβαστε περισσοτερα

Γεύσεις και χρώμα καλοκαιριού

Με γεύσεις και χρώμα του καλοκαιριού αντιστεκόμαστε στην ξηρασία(φοτο Γιάννης Γερογιάννης)

διαβαστε περισσοτερα

Βασιλικός μυρίζει εδώ ..κάποια τον έχει στο χορό

Βασιλικός μυρίζει εδώ ..κάποια τον έχει στο χορό και το παραδοσιακό δημοτικό τραγούδι. Ο Βασιλικός ταυτισμένος με το ...καλοκαίρι και μάλλον δεν υπάρχει ελληνικός κήπος ,αυλή η μπαλκόνιπου από το τέλος κιόλας της άνοιξης μέχρι και το φθινόπωρο να μην φιλοξενεί μια ή περισσότερες γλάστρεςμε ...την μυρωδιάτου.  FOTO: Από την αυλή τις Νίκης Μπενέκου στη Μπαμπίνη





διαβαστε περισσοτερα

Ετοιμασίες για το πανηγύρι στον Αετό Ξηρομέρου στις 16 Ιουλίου 2017

Ετοιμασίες των διοργανωτών για το μεγάλο πανηγύρι στο Αετό Ξηρομέρου παραμονή της εορτής τις Αγίας Μαρίνας ( στο γήπεδο του Αετού)
Δεν ξανάγινε…
διαβαστε περισσοτερα

O Aστακός σήμερα

Σεργιάνι με το φωτογραγικό φακό μας στον όμορφο  Αστακό
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΆΝΝΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΌΠΟΥΛΟΣ: ΟΙ ΆΝΤΡΕΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΆΖΟΝΤΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΈΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΆ

Ο έμπειρος πορτιέρο μίλησε στο olatagoal.gr για την περσινή πορεία της Φλόγας στο πρωτάθλημα, για το αν έφυγε πικραμένος, ποιος θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός, για το ποδόσφαιρο του νομού μας και ποιες ομάδες πιστεύει ότι θα πρωταγωνιστήσουν τη νέα περίοδο αλλά και για την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook η οποία και συζητήθηκε.

Αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα

΄΄ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΄΄ Του Αποστόλη Κομπλίτση

΄΄ Σ΄ αγαπώ γιατί είσαι ωραία΄΄ λέει το δημοτικό μας τραγούδι, ΄΄ κι αγαπώ κι όλον τον κόσμο ,  γιατί ζεις κι εσύ μαζί ΄΄ αποτυπώνει τον ερωτισμό  ενός ανθρώπου για κάποιον άλλο , αλλά χαρίζει απλόχερα τη χαρά του και θέλει να τη μοιραστεί με όλους!!! Δεν μου αρέσουν και πολύ αυτά που θέλω να σας πω παρακάτω, ούτε και να σας κάνω τον έξυπνο. Πρέπει  όμως να σας τα πω και να τα ακούσετε για δύο λόγους:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................