''Κερνάμε Ήπειρο» στο Ζάππειο''Περιφέρεια Ηπείρου Δελτίο Τύπου

Οι γεύσεις, οι μουσικές, οι χοροί και η φιλοξενία της Ηπείρου μεταφέρονται, ατόφιες και ανόθευτες στο Ζάππειον Μέγαρο των Αθηνών.
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση του Θ. Βασιλόπουλου με αντιπροσωπεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας για την έγκριση εξαγωγών ιχθύων και αυγοτάραχου

Συνάντηση με αντιπροσωπεία μελών της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας που βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, στην Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Θεόδωρος Βασιλόπουλος. Η επίσκεψη της Κινέζικης αποστολής, αφορούσε στους ελέγχους έγκρισης εξαγωγών ιχθύων και αυγοτάραχου.
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Επαφές Α. Φίλια για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821

Κύκλο επαφών με τους Δημάρχους των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, αρχίζει ο  Εντεταλμένος Σύμβουλος με αντικείμενο το Συντονισμό των Εκδηλώσεων για την επέτειο των 200 ετών, από την επανάσταση του 1821 και Βοηθός Περιφερειάρχη  Ανδρέας Φίλιας.
διαβαστε περισσοτερα

Έναρξη δολωματικών ψεκασμών για τον Δάκο στην Αιτωλοακαρνανία

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει την έναρξη ψεκασμών σε ελαιώνες, στο πλαίσιο του προγράμματος δολωματικών ψεκασμών για τον Δάκο της ελιάς έτους 2019.
Οι ψεκασμοί θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................