Παρουσίαση του βιβλίου ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΣΕΒΔΑΣ-ΤΡΕΙΣ ΖΩΕΣ των συγγραφέων ΚΩΣΤΗ ΤΣΙΑΚΑΝΙΚΑ-NIKOΥ ΧΟΥΤΑ

Οι Εκδόσεις ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ σας προσκαλούνΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023,ΩΡΑ 19:30

ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ
ΒΑΣ.ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΡΙΖΑΡΗ 2,ΑΘΗΝΑ
(Mετρό :Στάση Ευαγγελισμός)


Για την παρουσίαση του βιβλίου
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΣΕΒΔΑΣ-ΤΡΕΙΣ ΖΩΕΣ

Ιστορικό αφιέρωμα στον Ολυμπιονίκη που έβαλε την δική του σφραγίδα στην πιο θυελλώδη περίοδο της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας.
Η έκδοση τιμά τον στρατιωτικό που έφτασε στον βαθμό του Υποστρατήγου επ΄ανδραγαθία, μαχόμενος ηρωικά στην Κρήτη,στη Β.Ήπειρο,στη Μακεδονία και στη Μικρά Ασία,τον πολιτικό-συνιδρυτή του Κόμματος των Φιλελευθέρων που αντιστάθηκε στους αρνητές της Δημοκρατίας και τον αθλητή που διοίκησε με επιτυχία τον Πανελλήνιο και τον Παναθηναικό,υμνώντας την ευγενή άμιλλα και το ολυμπιακό πνεύμα...

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι συγγραφείς:
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός, 9.1.2023 Αριθ. πρωτ: 10 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  Ν.Π.Δ.Δ. 'ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ' ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την δεκάτη τρίτη (13η) του μηνός Ιανουαρίου, του έτους 2022, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) σύμφωνα το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από το άρθρο 184 του Ν. 4635/19 σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη Αποφάσεων στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ-Στρατηγικός Σχεδιασμός Δήμου Ξηρομέρου

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη
Το παρόν έγγραφο αποτελεί τη συνέχεια της ανάλυσης υφιστάμενης κατάστασης του Δήμου Ξηρομέρου, όπως αυτή αποτυπώνεται στο Π.1 «Ορισμός Περιοχής Παρέμβασης της στρατηγικής του Δήμου Ξηρόμερου», και αποτυπώνει το όραμα του Δήμου για την περιοχή αναφοράς, καθώς και τους στόχους και τους άξονες δράσεις που απαιτούνται για την επίτευξη αυτού.
διαβαστε περισσοτερα

Το αηδόνι της Ναυπακτίας, ο δεύτερος Καρναβάς | Ελληνική δημοτική μουσική(βίντεο)

Το ελληνικό δημοτικό τραγούδι είναι τόσο δραματικό, επικό και λυρικό που δεν υπάρχει αντίστοιχό του στον κόσμο...Στο Καταφύγιο Ορεινής Ναυπακτίας ένα έρημο χωριό των 18 κατοίκων, συναντήσαμε τον μόνιμο κάτοικο και υπηρέτη της δημοτικής μουσικής Απόστολο Ζορμπά, που μας μιλάει για τη ζωή στο χωριό και μας τραγουδάει κομμάτια από την τοπική μουσική μας παράδοση...ΒίντεοGreek Village Life
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών ''Ακαρνανικό Φως'' -Εθελοντική αιμοδοσία Κυριακή 15 Ιανουαρίου

Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών Ακαρνανικό Φως
διαβαστε περισσοτερα

Παλαίμαχοι Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου-Πρόσκληση στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας

Παλαίμαχοι Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου
διαβαστε περισσοτερα

Ημερίδα με θέμα: «Χορήγηση Σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ» στο κτίριο Χρυσόγελου στο Μεσολόγγι

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού, Νικόλαος Κοροβέσης, σας προσκαλεί την Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου2023 και ώρα 12.00 μ. στην αίθουσα του κτιρίου Χρυσόγελου στο Μεσολόγγι σε ημερίδα ενημέρωσης με θέμα τη χορήγηση σήματος «Ελληνικό Παραδοσιακό Πρωινό ΠΔΕ» στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Δράσεις Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας».
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού(01/2023) που εκδόθηκε σήμερα, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και δημοσιοποιήθηκε από την Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, πρόσκαιρη επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από σήμερα το βράδυ (09-01-2023) έως και τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης (11-01-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, κατά τόπους χαλαζοπτώσεις και από θυελλώδεις ανέμους εντάσεως 8 και τοπικά 9 μποφόρ στα πελάγη.Πιο αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................