Απ. Κατσιφάρας: Κανένας αναπτυξιακός πόλος της Περιφέρειας δε χαρίζεται, ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο άκρο της

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει σχέδιο, δεν κατανέμει χρήματα ανά περιοχή, υλοποιεί έναν αναπτυξιακό στρατηγικό σχεδιασμό, ο οποίος έχει προκύψει μετά από σκληρή δουλειά, σωστή προετοιμασία και ανοικτή διαβούλευση με όλη την κοινωνία. Αν μοιράζαμε τα χρήματα γεωγραφικά, τότε θα ήταν σαν να διαιωνίζαμε το παλιό χρεοκοπημένο μοντέλο που έφερε τη χώρα μας στο σημείο που βρίσκεται σήμερα».
διαβαστε περισσοτερα

Πλήθος πιστών στον φετινό εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Νικολάου στην Παπαδάτου Ξηρομέρου.

Διήμερες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 19 &20 Μαΐου στην Παπαδάτου Ξηρομέρου για τον εορτασμό του πολιούχου του χωριού ΑΓΙΟY ΝΙΚΟΛΑΟY.
διαβαστε περισσοτερα

Στις Ελληνικές Αλυκές περιόδευσε κλιμάκιο της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ

Στις Ελληνικές  Αλυκές  περιόδευσε την Δευτέρα, κλιμάκιο της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, με επικεφαλής το βουλευτή του Κόμματος Νίκο Μωραΐτη. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο συγκεκριμένο χώρο εργασίας, καθώς  η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συνεχίζοντας  την αντιλαϊκή πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων βγάζοντας μαζικά στο σφυρί φιλέτα δημόσιας γης, θάλασσας  και περιουσίας. Από αυτή την αντιλαϊκή πολιτική δεν γλίτωσαν ούτε οι «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ» που μεταβιβάζονται στο ΤΑΙΠΕΔ για την εκποίηση τους. Επίσης  στην συζήτηση με τους εργαζόμενους, απασχόλησε ότι για μία ακόμα φορά θα πληρώσουν ασήκωτα βάρη για να έρθει η περιβόητη «ανάπτυξη», δηλαδή η ανάκαμψη της κερδοφορίας του κεφαλαίου. Ο Νίκος Μωραΐτης μεταξύ άλλων είπε:
διαβαστε περισσοτερα

Παναιτωλικός : Σαν σήμερα Ο «σταθμός» της Ν. Σμύρνης

Σαν σήμερα είναι από τις μέρες που δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Είναι από τις στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη. Και από εκείνους που ήταν παρόντες και από όσους άκουσαν, έμαθαν, στη συνέχεια. Στις 23 Μαΐου 2009… «Αγρίνιο κάναμε τη Ν. Σμύρνη!!!» σε ένα αγώνα μπαράζ με τη Ρόδο που άλλαξε τη ροή της ιστορίας του Παναιτωλικού. FOTO: Με Μπαμπινιώτες  στη εξέδρα ....Για την ομάδα τις καρδιάς μας 
διαβαστε περισσοτερα

5ο Θερινό Σχολείο (ΘΕΣΤ) Τζουμέρκων και Νοτιοανατολικής Πίνδου .Συρράκο 27 Αυγούστου-1 Σεπτεμβρίου 2017

Tο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας/Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής
Ανθρωπολογίας διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Συρρακιωτών Πρέβεζας και την
Τοπική Κοινότητα Συρράκου- με Σύμπραξη των Συνδέσμων Συρρακιωτών Αθήνας, Ιωαννίνων,Πάτρας και Φιλιππιάδας- το 5ο Θερινό Σχολείο(ΘΕΣΤ), που θα πραγματοποιηθεί από 27 Αυγούστου έως 1 Σεπτεμβρίου 2017 στο Συρράκο του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων Π.Ε. Ιωαννίνων.
διαβαστε περισσοτερα

Χρήστος Κολοβός:Διασφάλιση Υγείας Δημοτών. Καταπολέμηση κουνουπιών στο Δήμο μας

Η Δημόσια Υγεία αποτελεί ένα από τα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου, όπως αυτή περιγράφεται στη Διακήρυξη της ίδρυσης της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας.       Σε καιρούς ύφεσης, ένας οργανωμένος Δήμος, οφείλει να διαφυλάσσει τα συμφέροντα των δημοτών του ως κόρη οφθαλμού, με καθορισμό προτεραιοτήτων στον τομέα της δημόσιας υγείας  και με στόχο τη διασφάλιση της υγείας του πληθυσμού, με τη μέγιστη αποδοτικότητα των περιορισμένων πόρων του.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................