ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-Πρόσληψη 14 εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ-Πρόσληψη 14 εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων.

https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός 4.9.2020 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο Δήμος Ξηρομέρου μετά την δημόσια γνωστοποίηση - πρόσκληση, της υπ αριθ. ΣΟΧ 3/2020 προκήρυξης που έγινε 21 Αυγούστου, για την σύναψη δεκατεσσάρων (14) συμβάσεων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Ξηρομέρου, ανακοινώνει σήμερα το πρακτικό της επιτροπής για την κατάρτιση των πινάκων πρόσληψης, καθώς και την συνοδευτική πράξη πρόσληψης. Καλή υπηρεσία σε όλες τις προσληφθέντες. Εκ του Δήμου Ξηρομέρου Επισυνάπτονται: - Το πρακτικό της Επιτροπής. - Η πράξη πρόσληψης. ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΟΧ 3-2020 ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.pdf189 kBΠΡΑΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ.pdf183 kB
διαβαστε περισσοτερα

Αύριο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου ΤΟ 40ΗΜΕΡΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΑΖΕΤΑ

Με τη συμπλήρωση 40 ημερών από το θάνατο του Χρήστου Γαζέταθα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, στις 10.00το πρωί και στον Ιερό Ναό του Αγίου ΣπυρίδωναΠειραιά. (Ακτή Μιαούλη 1, Πειραιάς) Η οικογένεια καλεί όσους επιθυμούν να τιμήσουν τη μνήμη του.
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση του Αποστόλη Κατσιφάρα για το θάνατο του Γρηγόρη Μπαράκου

Καλό ταξίδι φίλε Γρηγόρη

Δήλωση του Αποστόλη Κατσιφάρα για το θάνατο του Γρηγόρη Μπαράκου:

"Χάσαμε το Γρηγόρη Μπαράκο, έναν πραγματικό φίλο και συναγωνιστή. Έναν Δημοκράτη και συνεπή πολιτικό, με τον οποίο είχαμε κοινή αφετηρία στην Αυτοδιοίκηση με την εκλογή μας στο πρώτο αιρετό Νομαρχιακό Συμβούλιο.

Ο Γρηγόρης υπηρέτησε με πάθος και πείσμα την Κοινωνία από όποια θέση ευθύνης ανέλαβε. Αφιέρωσε όλη του τη ζωή στην ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας υπηρετώντας τον Άνθρωπο και την αξία της Προσφοράς.
διαβαστε περισσοτερα

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γρηγόρη Μπαράκου

O Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Τάκης Παπαδόπουλος, εκπροσωπώντας το σύνολο των μελών του Σώματος, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του Γρηγόρη Μπαράκου, στην οικογένεια, τους οικείους και τους συνεργάτες του. Ο εκλιπών υπήρξε ένας ενεργός και δραστήριος πολίτης, αφοσιωμένος στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στον χώρο της Υγείας και της Κοινωνικής Πρόνοιας, ενώ υπηρέτησε και τον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης Αχαΐας. Η απώλεια ανθρώπων με αναγνωρισμένη πορεία στον δημόσιο χώρο, συνιστά πάντοτε ένα ισχυρό πλήγμα για το σύνολο της κοινωνίας.
διαβαστε περισσοτερα

Σε εφαρμογή το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του καταρροϊκού πυρετού έπειτα από επιβεβαιωμένα κρούσματα

Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει ότι έχει επιβεβαιωθεί η παρουσία του νοσήματος του καταρροϊκού πυρετού (ορότυπος 4) των αιγοπροβάτων σε εκμεταλλεύσεις των ευρύτερων περιοχής της Βόνιτσας και της Αμφιλοχίας Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας. Οι κτηνιατρικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχουν ήδη θέσει σε εφαρμογή τα μέτρα που προβλέπονται από το σχέδιο έκτακτης ανάγκης για την αντιμετώπιση του νοσήματος περιορίζοντας τις μετακινήσεις των αιγοπροβάτων ανάλογα με το επίπεδο υγειονομικού κινδύνου, προκειμένου να αποκλειστεί η περεταίρω εξάπλωση. Με βάση τα επιστημονικά δεδομένα, τις οδηγίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και με την εμπειρία από την εμφάνιση του νοσήματος στην υπόλοιπη Ελλάδα : Προτείνεται ισχυρά οι αιγοπροβατοτρόφοι σε όλη την έκταση της Π.Ε Αιτωλοακαρνανίας να προχωρήσουν άμεσα σε εφαρμογή εντομοαπωθητικών –εντομοκτόνων στα ζώα τους και στους στάβλους, λασπώδη εδάφη πέριξ των ποτιστρών των ζώω…
διαβαστε περισσοτερα

Δημιουργία συντονιστικής επιτροπής για να σταματήσει η ίδρυση ΠΟΑΥ στην παραλιακή ζώνη Αστακός - Μύτικας - Μαραθάκι Κανδήλας - Κάλαμος.

https://www.dimosxiromerou.gr/
Αστακός 4 Σεπτέμβρη 2020 Αριθμ. Πρωτ.: 6945 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πληρ. Πανταζή Πανωραία Τηλ.: 2646360527 ΠΡΟΣ Τους Προέδρους των Κοινοτήτων Φορείς και Πολιτιστικούς Συλλόγους του Δήμου Ξηρομέρου Σας ενημερώνουμε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο με την 87/2020 απόφασή του πήρε θέση εναντίον της ίδρυσης Περιοχής Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ.) Εχινάδων Νήσων και Αιτωλ/νίας και τις επιπτώσεις της στην παραλιακή ζώνη Αστακός - Μύτικας - Μαραθάκι Κανδήλας - Κάλαμος. Η εν λόγω ΠΟΑΥ δεσμεύει μια έκταση 25.977,98 στρεμμάτων για παραγωγή και 15.202 στρεμμάτων για υδρανάπαυση προβλέπει δε την ίδρυση νέων μονάδων και την επέκταση των λειτουργούντων. Ο Δήμος θα ηγηθεί μιας προσπάθειας με την δημιουργία Συντονιστικής Επιτροπής, που θα αποτελείται από Δημοτικούς Συμβούλους και από φορείς της περιοχής για να οργανώσει τις παραπέρα ενέργειες που πρέπει να γίνουν για να εμποδίσουμε αν μπορέσουμε έστω και την τελευταία στι…
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................