ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ: Η ιστορία του παππού Κώστα και η αγάπη του για την κτηνοτροφία(Βίντεο)

Μια ζωή αφιερωμένη στη γη.Ο παππούς Κώστας είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που ζει στο χωριό και έχει μεγάλο πάθος με την κτηνοτροφία. Στα 83 του, εξακολουθεί να εργάζεται σκληρά και να φροντίζει τα ζώα του με μεγάλη αφοσίωση και αγάπη. Ο παππούς Κώστας έχει πλούσια εμπειρία στην κτηνοτροφία και γνωρίζει πολλά για τη φύση και τα ζώα. Στο χωριό, ο παππούς Κώστας χαίρει μεγάλης εκτίμησης και αγάπης από τους γείτονες και τους φίλους του. Είναι πάντα έτοιμος να βοηθήσει όποιον έχει ανάγκη και να παρέχει συμβουλές για τη φροντίδα των ζώων.
διαβαστε περισσοτερα

Ισχυρή βροχόπτωση και χαλάζι σήμερα στη Μπαμπίνη ( Δείτε σχετικό video)

Ισχυρή  βροχόπτωση  και χαλάζι  σήμερα Μπαμπίνη στη Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) ΕΔΩ
Βίντεο Χρήστος Κυριαζής
διαβαστε περισσοτερα

ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ 1.4.2023

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας - Αστακός ΑιτωλοακαρνανίαςΜε αφορμή τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Ξηρομέρου και ο Πολιτιστικός-Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, συνδιοργάνωσαν πολυθεματική εκδήλωση/ημερίδα, με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ» στην παραλία (Λιμάνι) της πόλης του Αστακού. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων κ. Αμαλία Βούλγαρη, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού κα Ιωάννα Ρεπάνη-Ζούλα και η Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Φύλων κ. Χριστίνα Ταπρανζή. Την εκδήλωση συντόνισε η Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ κ. Παρθενία Χαρίτου και οι Eισηγήσεις σχετικές με το Θέμα της εκδήλωσης, καθήλωσαν το παρευρισκόμενο κοινό.
διαβαστε περισσοτερα

Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Yπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάντηση του Θανάση Παπαθανάση με τον Yπουργό Υγείας, Θανάση Πλεύρη.
3.4.2023
Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, κ.Θανάση Πλεύρη είχε ο τ. Δήμαρχος Ναυπάκτου και πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης.
Ακολουθεί δήλωση του κ.Παπαθανάση για την επίσκεψή του στον Υπουργό Υγείας:«Σε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας, κ.Θανάση Πλεύρη είχαμε την ευκαιρία να εξετάσουμε μια σειρά θεμάτων που αφορούν την Αιτωλοακαρνανία. Αρχικά, αναφέρθηκα στην επιτακτική ανάγκη να επισπευθούν και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες για την άμεση λειτουργία Μονάδας Αιμοδυναμικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Αγρινίου, ώστε να παρέχονται υψηλού επιπέδου καρδιολογικές υπηρεσίες σε όλους τους κατοίκους του νομού.
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ«ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ» Που πραγματοποιήθηκε στη πόλη του Αστακού(φωτο-βίντεο)

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Ξηρομέρου και ο Πολιτιστικός-Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού Αιτωλοακαρνανίας, συνδιοργάνωσαν πολυθεματική εκδήλωση/ημερίδα, με θέμα «ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ» στην παραλία (Λιμάνι) της πόλης του Αστακού. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κος Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, η Περιφερειακή Σύμβουλος και Πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Φύλων κ. Αμαλία Βούλγαρη, η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αστακού κα Ιωάννα Ρεπάνη-Ζούλα και η Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Φύλων κ. Χριστίνα Ταπρανζή. Την εκδήλωση συντόνισε η Πρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΕΠΠΙ-ΔΡΟΥΜΕ κ. Παρθενία Χαρίτου και οι Eισηγήσεις σχετικές με το Θέμα της εκδήλωσης, καθήλωσαν το παρευρισκόμενο κοινό.
διαβαστε περισσοτερα

Σταύρος_Καραγκούνης-Για την παγκόσμια ημέρα ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης & Ευαίσθητοποίησης για τον Αυτισμό.
Για τον Αυτισμό που είναι στη ζωή πολλών οικογενειών, αλλά και οικογενειών που δεν γνωρίζουν ή αρνούνται να δουν ότι είναι ήδη στη ζωή τους.
Η κοινωνία μας οφείλει να δει με μεγαλύτερη σοβαρότητα ένα τόσο διαδεδομένο ζήτημα και να ξεκινήσουν όλα από πολύ νωρίς στο σχολείο. Εκεί που εξειδικευμένοι εκπαιδευτικοί θα στηρίζουν τα παιδιά και τους γονείς.
διαβαστε περισσοτερα

Παρούσα η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην έκθεση «Κυνηγεσία 2023»- Με την συμμετοχή Θ. Βασιλόπουλου και Π. Σακελλαρόπουλου

Στην έκθεση «Κυνηγεσία 2023» που πραγματοποιήθηκε  στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας το διάστημα  31 Μαρτίου& 1-2 Απριλίου 2023, συμμετείχε με δικό της περίπτερο η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
διαβαστε περισσοτερα

Δελτίο τύπου για την εκδήλωση του συλλόγου Μεσολογγιτών Αθήνας

Ο Σταύρος Καραγκούνης υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, καλεσμένος των Αη-Συμιωτών στην όμορφη εκδήλωση τιμής προς τους Εξοδίτες στην Αθήνα .
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (06/2023) που εκδόθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και δημοσιοποιήθηκε από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, το σύστημα κακοκαιρίας με την ονομασία "ILINA" προβλέπεται να επηρεάσει τη χώρα μας από
την  Δευτέρα (03-04-2023) έως και την Τρίτη (04-04-2023) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες,
που θα συνοδεύονται κατά τόπους από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και από ενισχυμένους ανέμους.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................