Αλέξης Παλουμπάς: Αποφασίσαμε ότι ψηφίζουμε κατά συνείδηση.

Την Τρίτη 28 Μαΐου στις 09:00 μ.μ. περίπου, μετά από πρόσκληση του αρχηγού κ. Παναγιώτη Στάικου, ο συνδυασμός μας «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου» βρεθήκαμε για να αποφασίσουμε ποια θα είναι η στάση μας στον δεύτερο γύρο των εκλογών.
Πήραμε απόφαση λοιπόν κατά πλειοψηφία, ότι στον δεύτερο γύρο των εκλογών θα ανακοινώσουμε στους φίλους της παράταξης μας να πράξουν κατά συνείδηση ότι κρίνει ο καθένας και αυτή η ανακοίνωση θα έβγαινε πριν την ανακοίνωση που αφορούσε τα Βλυζιανά, που και εγώ επικρότησα να βγει για τα Βλυζιανά. Μέχρι σήμερα αυτή η απόφαση μας δεν έχει ανακοινωθεί και θέλω να την ανακοινώνω εγώ, για να γνωρίζουν οι υποστηρικτές της παράταξης μας τι έχουμε αποφασίσει.
Για εμένα, σεβόμενος αυτό που αποφασίσαμε, θα ψηφίσω κατά συνείδηση.
διαβαστε περισσοτερα

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Καρακίτσος

Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος Καρακίτσος από το Καπανδρίτι Αττικής    σύζυγος της αείμνηστης συγχωριανή μας Βασιλικής (Κούλας) Ζαρκαδούλα.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του.
διαβαστε περισσοτερα

Αναλυτικά η σταυροδοσία των συνδυασμών στον Δήμο Ξηρομέρου.

Από ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά με την βοήθεια του Excel, την σταυροδοσία όλων των υποψηφίων των συνδυασμών στον Δήμο Ξηρομέρου.
Σας επισημαίνουμε ότι από τα αρχεία Excel λείπουν 2 τμήματα του Αρχοντοχωρίου, 1 της Παλαιομάνινας και για τον κ. Γαλούνη ένα κομμάτι του Βάρνακα που ο δικαστικός ξέχασε να συμπληρώσει.
Πιθανόν το Σάββατο τα αρχεία Excel θα συμπληρωθούν και με τα 3 τμήματα που λείπουν.
Ευχαριστούμε πολύ τους υπαλλήλους του Δήμου Ξηρομέρου, που με εθελοντική εργασία και χωρίς να είναι υποχρέωση τους, δημιούργησαν τα συγκεκριμένα αρχεία Excel, προς ενημέρωση των συνδυασμών και των πολιτών.

Η σταυροδοσία αναλυτικά:Δείτε εδώ τους σταυρούς στον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη.Δείτε εδώ τους σταυρούς στον συνδυασμό του Ερωτόκριτου Γαλούνη.Δείτε εδώ τους σταυρούς στον συνδυασμό του Παναγιώτη Στάικου.Δείτε εδώ τους σταυρούς στον συνδυασμό του Δημήτρη Κομπλίτση.
διαβαστε περισσοτερα

[Δελτίο Τύπου Π.Δ.Ε] Ειδικό Πληροφοριακό Σύστημα για τη μετάδοση των αποτελεσμάτων των επαναληπτικών Περιφερειακών - Δημοτικών Εκλογών

Δελτίο Τύπου Σε 1.693 Εκλογικά Τμήματα οι επαναληπτικές εκλογές σ’ όλη τη Δυτική Ελλάδα Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ομαλήδιεξαγωγή των επαναληπτικών Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019. Τα εκλογικά τμήματα διακρίνονται και πάλι σε Α΄ και Β΄ προκειμένου να μην υπάρχει καθυστέρηση στις δύο κάλπες, στις οποίες θα ψηφίσει ο κάθε ψηφοφόρος. Στο πρώτο (Α΄) εκλογικό τμήμα θα τοποθετηθούν οι κάλπες για τις Περιφερειακές εκλογές, ενώ στο δεύτερο (Β) θα τοποθετηθούν οι κάλπες για τις Δημοτικές για όσους Δήμους δεν εξελέγη Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή. Για τη διευκόλυνση των εκλογέων οι αίθουσες που θα χρησιμοποιηθούν για κάθε εκλογικό τμήμα Α΄ και Β΄ θα είναι οι ίδιες με εκείνες που προσήλθαν οι ψηφοφόροι την προηγούμενη Κυριακή. Συνολικά και στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας έχουν δημιουργηθεί και θα λειτουργήσουν 1.693 Εκλογικά Τμήματα. Θα χρησι…
διαβαστε περισσοτερα

Συνέντευξη του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στο Ελεύθερο Τύπο.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ως ο μεγάλος νικητής του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών στον Δήμο Ξηρομέρου, του ζητήθηκε και έδωσε μία σύντομη συνέντευξη στον Ελεύθερο Τύπο, στο φύλλο που κυκλοφορεί σήμερα Παρασκευή. Εκεί παραθέτει βασικές σκέψεις και απόψεις του συνδυασμού του για τον δεύτερο γύρο των εκλογών καθώς και για το αύριο στον Δήμο Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................