Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός όμιλος Αγρινίου ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ '' συμμετέχει στο 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΟΛΟΓΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Συμμετέχουμε Συντροφια με την παραδοση στο 5ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΟΛΟΓΩΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ με τον θεατρικό μονόλογο "Η πιο καλή γκαρσόνα" του Σταύρου Κ. Σταυρίδη.
Δευτέρα 30 Δεκέμβρη 2019, στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου
ώρα 9 μ.μ.
Μια όμορφη γκαρσόνα η οποία εργάζεται σε κεντρική καφετέρια του Αγρινίου, λόγω της ομορφιάς της έχει αρκετές προτάσεις γάμου. Ανάμεσά τους είναι και μερικοί αξιόλογοι άνδρες της καλής κοινωνίας με ανώτατες σπουδές. Αυτή τους απορρίπτει επειδή της θέτουν τον όρο να σταματήσει τη δουλειά που κάνει. Τελικά την ερωτεύεται ο αρραβωνιαστικός της ξαδέρφης της ο οποίος είναι στον δικαστικό κλάδο και δεν τον ενοχλεί το επάγγελμά της. Τον ερωτεύεται κι αυτή αλλά αντιμετωπίζει ηθικό δίλημμα. Το εκθέτει στο κοινό. Η σχέση με την ξαδέρφη της υπέκρυπτε αντιζηλία εκ μέρους της δεύτερης. Η γκαρσόνα μένει αναποφάσιστη κι αναρωτιέται τι είναι κοινωνικά και ηθικά το σωστό.-Να τον δεχτεί ή να τον απορρίψει?
(η απάντηση θα δοθεί ΚΑΙ από το κοινό) Σας περιμένουμε!
(Καλή επιτυχία σε όλε…
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για καλές γιορτές του Συλλόγου Μαχαιριωτών Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 το γλέντι της ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ στην Αθήνα στη Μουσική ταβέρνα ''ΑΓΓΕΛΟΣ'' ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για καλές γιορτές από το RadioMagia

διαβαστε περισσοτερα

Οικολογική Δυτική Ελλάδα:«Καλές Γιορτές» με χριστουγεννιάτικη πορεία κατά των εξορύξεων!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ



Οικολογική Δυτική Ελλάδα Πάτρα 22 Δεκεμβρίου 2019
«Καλές Γιορτές» με χριστουγεννιάτικη πορεία κατά των εξορύξεων!

Η ιστορική ήττα για την Δυτική Ελλάδα με την έγκριση της απαράδεκτης ΜΠΕ από το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν περνά χωρίς αντιδράσεις. Η συγκέντρωση και πορεία στον Πύργο το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, μέσα στην πιο βαθειά νύχτα του χρόνου, μας δίνει ελπίδα. 

Δεν χρειαζόταν να είναι κανείς – όπως εμείς- στρατηγικά κατά των εξορύξεων προκειμένου να απορρίψει την ελλιπέστατη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την περίπτωση του Κατακόλου (είχε πολλές ελλείψεις και απέκρυψε την συνολική εικόνα των επιπτώσεων). Ακόμη και όσοι ήσαν υπέρ της εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων, θα έπρεπε να μην την ψηφίσουν προκειμένου να υπερασπιστούν το συμφέρον της Περιφέρειας.

Ποιος θα πάρει στα σοβαρά την Περιφερειακή Αρχή η οποία, αφού ενέκρινε μια Στρατηγική Μελέτη γραμμένη «στο πόδι», συνεχίζει δεχόμενη αγόγγυστα την μεθόδευση των κατακερματισμένων ΜΠΕ που αποκρύβ…
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ''ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΜΠΛΕΚΗΣ''

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης''Χριστόδουλος Παμπλέκης'' εύχεται στα μέλη στους φίλους και σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές , ευτυχισμένος και δημιουργικός ο καινούργιος χρόνος! Ευχή όλων μας ένας κόσμος χωρίς δυστυχία και πολέμους!
διαβαστε περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ από την Παναιωλοακαρνανική Συνομοσπονδία (ΠΑΝΣΥ)

διαβαστε περισσοτερα

ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ :Χριστουγεννιάτικες ευχές

διαβαστε περισσοτερα

Ευχές του Συνδέσμου Βασιλοπουλιωτών «ΒΕΛΑ»

διαβαστε περισσοτερα

« ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΟ ΓΟΥΡΝΟΠΕΤΣΙ » Γράφει ο Αλέξανδρος Κυριαζής

(Από το  βιβλίο του Αλέξανδρου Κυριαζή  ''ΝΙΣΑΦΙ''.)
Δύο σημαντικά γεγονότα προς το τέλος του Φθινοπώρου του 1941 είχε επιφυλάξει για την Πατρίδα και κατ’ επέκταση και για μας τα παιδιά ο πρώτος χρόνος της Γερμανοϊταλικής κατοχής :  Το πρώτοήταν ότι οι καμπάνες της Εθνικής Αντίστασης δεν είχαν σημάνει ακόμη , και ο Λαός ακέφαλος ήταν αφημένος στην τύχη του αυτός και το βιός του.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................