Άρθρο του Νίκου Παπαναστάση, Αντισυνταγματάρχη ε.α., βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΆρθρο του Νίκου Παπαναστάση, Αντισυνταγματάρχη ε.α., βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕΤο άρθρο αναδημοσιεύεται από το ένθετο «Για τους Ένστολους», του «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», 28-29 Γενάρη 2023.«Η κυβέρνηση αδιαφορεί για τα προβλήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων»Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, από τους πρώτους μήνες της διακυβέρνησής της, εξήγγειλε ότι προτίθεται να αναλάβει νομοθετική πρωτοβουλία, προκειμένου να επιλύσει σημαντικά και πάγια προβλήματα των στρατιωτικών. Από τότε πέρασαν τέσσερα περίπου χρόνια, για να κατατεθεί τελικά αυτήν την περίοδο ένα νομοσχέδιο.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ: Πρωταρχικό μας μέλημα ήταν η οργάνωση της υπηρεσίας αποκομιδής με οικονομοτεχνικούς όρους.

Πηγή: Σελίδα https://www.facebook.com.Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη
Συνειδητά προχωρήσαμε σε αποκομιδή με ιδία μέσα και προσωπικό ,γεγονός που στο ξεκίνημα είχε αντικειμενικές δυσκολίες και το γνωρίζαμε . Αναλαμβάνοντας το πολιτικό κόστος και την ευθύνη και με την βοήθεια του Υπουργείου ,φιλικών Δήμων (Βόνιτσας ,Λευκάδας, Αθηναίων) και την αξιοποίηση προγραμμάτων καταφέραμε να «στήσουμε» την υπηρεσία μας .
διαβαστε περισσοτερα

Παρεμβάσεις καθαριότητας στη Τ/Κ Μύτικα

ΠΗΓΗ: Σελίδα facebook Προέδρου Τ/Κ Μύτικα Δημήτρη Φάρρου
Συνεχίζοντας και αυτή την εβδομάδα τις παρεμβάσεις καθαριότητας στην πλατεία μας, στην παιδική χαρά, στο λιμάνι και στο κοιμητήριο. Καλό σαββατοκύριακο σε όλους!!!
διαβαστε περισσοτερα

Νίκος Ζώγας: Οι Ψευτοθόδωροι

Αγαπητοί Συνδημότες!Στην 1η συνάντηση των Ενεργών πολιτών που έγινε στις 8-1-23 οι προτάσεις και τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν μείζονος σημασίας για το μέλλον του Ξηρομέρου.Ειδικότερα το θέμα που αναλύθηκε περισσότερο ήταν αυτό που τόνισε  ο Κος Γ. Λύτρας όπου ανέφερε χαρακτηρίστηκα πως « εδώ και 1,5 χρόνο σε συνάντηση που συμμετείχε και ο ίδιος με τον Δήμαρχο του επισήμανε ότι πρέπει ο Δήμος να κάνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις απαραίτητες ενέργειες για να ενταχθούμε στο Πρόγραμμα Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση (ΟΧΕ) το οποίο καθορίζει την ανάπτυξη του τόπου μας για τα επόμενα 5 έτη».
διαβαστε περισσοτερα

Ο Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αθήνας - Πειραιά "Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ" συμμετέχει με το χορευτικό του τμήμα στην αυριανή εκδήλωση της ΠΑΝ.ΣΥ

Ο Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αθήνας - Πειραιά"Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ" συμμετέχει με το χορευτικό του τμήμα στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας την Κυριακή 29-1-2023 ώρα προσέλευσης 5-5,30μμ στο Ξενοδοχείο "ROYAL OLYMPIC" Αθαν. Διάκου 28 Αθήνα (250 μέτρα από τον σταθμό του μετρό "ΑΚΡΟΠΟΛΗ").Σας περιμένουμε για να περάσετε ένα όμορφο απόγευμα Κυριακής με βραβεύσεις παρουσιάσεις, παραδοσιακούς χορούς, καφέ, χυμούς, βουτήματα.
διαβαστε περισσοτερα

ΚΝΕ_2023.Τώρα οι μαθητές για να πάνε σχολείο πρέπει να ξέρουν και από extreme sports...»

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗτου Τομεακού Συμβουλίου Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ«2023: Τώρα οι μαθητές για να πάνε σχολείο πρέπει να ξέρουν και από "extreme sports"...»Αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει, με τους αγώνες της νεολαίας!Εν έτει 2023 και στην Αιτωλοακαρνανία, οι μαθητές πάνε σχολείο από συρμάτινες γέφυρες, με σχοινιά και σιδερένια κουβούκλια διανύοντας 70 μέτρα, πάνω από "φουσκωμένους" ποταμούς, βάζοντας τις ζωές τους σε κίνδυνο.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................