Αχαϊα- Ηλεία- Αιτωλοακαρνανία τιμώνται στην 34η «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» - Απ. Κατσιφάρας: Είμαστε πολλοί στην κοινή προσπάθεια ν’ αλλάξουμε τα δεδομένα του τόπου μας

Η Αχαΐα, η Αιτωλοακαρνανία και η Ηλεία θα φιλοξενηθούν στην 34η διεθνή έκθεση «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» στη Θεσσαλονίκη, 9-11 Νοεμβρίου, όπου η Δυτική Ελλάδα θα είναι τιμώμενη Περιφέρεια, στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας τουριστικής προβολής, με την συνεργασία της Ολυμπίας Οδού, της Ιόνιας Οδού και της ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ. Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα, Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Πάτρα.
διαβαστε περισσοτερα

2η Συνάντηση Χορευτικών Τμημάτων Δήμου Ξηρομέρου

διαβαστε περισσοτερα

Ιαματική λάσπη Μεσολογγίου

Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστή η περιοχή του Μεσολογγίου και για τα ιαματικά λουτρά και λασπόλουτρα. Το θαλασσινό νερό της περιοχής παρουσιάζει αυξημένη αλατότητα εξαιτίας του μικροκλίματος της περιοχής (και έτσι εδώ αναπτύχθηκαν και οι μεγαλύτερες αλυκές της Ελλάδος). 

διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ. Εικόνες

ΑΣΤΑΚΟΣ: Φανταστικές εικόνες από το φωτογραφικό φακό του Χρήστου Μπόνη
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ :ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2018

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
διαβαστε περισσοτερα

Η ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ'' ΣΤΟ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ,

ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, είχαμε τη μεγάλη χαρά να συμμετέχουμε στη ΓΙΟΡΤΗ ΠΙΤΑΣ και στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ, που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Σύλλογος Ρουμελιωτών Ξυλοκάστρου "ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ"την Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018.. 

διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ (Γράφει ο Αποστόλης Κομπλίτσης)

Εγώ τα λέω κι όποιος θέλει τ’ ακούει¨
Άλλη μια καλοκαιρινή (Ιούλιος – Αύγουστος) περίοδος για τους “ταλαίπωρους” Αθηναίους από καταγωγής Ξηρομερίτες που θα θελήσουν να μεταβούν για λίγες μέρες στα χωριά τους. Αυτοί που ψάχνοντας για λίγη ξεκούραση – διασκέδαση και να κάνουν και κάνα μπάνιο στις όμορφες θάλασσες του Ξηρόμερου!!! Να χαρούν κι αυτοί λίγο δροσιά και γενικότερα τα ευεργετήματα της θάλασσας.
διαβαστε περισσοτερα

Απεβίωσε η συγχωριανή μας Ουρανία Κούκα

Απεβίωσε η συγχωριανή μας Ουρανία Κούκα ετών 82 Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τετάρτη 18 Ιουλίου και ώρα 5:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μπαμπίνης .

Θερμά  συλλυπητήρια στους οικείους της  
διαβαστε περισσοτερα

O Μίλτος Πασχαλίδης στο Αιτωλικό

Μίλτος ΠασχαλίδηςΟ Μίλτος Πασχαλίδης είναι γεγονός,
η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 στο Αιτωλικό!
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Ετήσιο μνημόσυνο για τον Κων/νο (Κώστα)Κυριαζή

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατο του Κων/νου (Κώστα) Κυριαζή θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση την Κυριακή 22 Ιουλίου   2018
διαβαστε περισσοτερα

ΔΗΜΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ 2018

διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα Γιορτάζει η Αγία Μαρίνα

Μεγαλομάρτυς της Ορθόδοξης Εκκλησίας, η μνήμη της οποίας εορτάζεται στις 17 Ιουλίου. Στον Καθολικό κόσμο είναι γνωστή ως Παρθενομάρτυς Μαργαρίτα και η μνήμη της τιμάται στις 20 Ιουλίου.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................