Οι ομορφιές του ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ......(ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ(φωτο)

ΜΙΑ ΒΌΛΤΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΆΚΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.
Η φύση σε όλο της το μεγαλείο ΜΟΝΑΣΤΗΡΆΚΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.Ένα χωριόμέσα στα πλατάνια, λιθόστρωτα δρομάκια με τρεχούμενα νερά τον ποταμό Κεφαλόβρυσο που διασχίζει το χωριό μας και νεροτριβές που λειτουργούν σήμερα(επισκεφτήκαμε τη νεροτριβή Κ.Πετρόπουλου-Σφλέρη),ένα τοπίο που μας θυμίζει πίνακα ζωγραφικής.





διαβαστε περισσοτερα

Για όσους έχουν κοντή μνήμη για το Κ.Υ Κατούνας και λένε πως τα προβλήματα ξεκίνησαν ΤΩΡΑ (άρθρο του Βαγγέλη Κουτιβή)

Δείτε μια από τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίες του Συλλόγου Κατουνιωτών Αθήνας στην εφημερίδα του,  και στο  Αρχείο του KATOUNA NEWS και πότε έγινε. Ποια κυβέρνηση είχαμε το 2013; 
Πόσες διαμαρτυρίες είχαμε κάνει και επί Δημαρχίας Σολδάτου; Πάψτε λοιπόν να μασάτε την καραμέλα για το ποιος φταίει για το ΚΥ Κατούνας. Όλοι φταίνε μηδενός εξαιρουμένου από αυτούς που βγάζετε βόλτα σήμερα και χθες στα καφενεία στην ΚατούναΝΑ ΠΆΡΟΥΝ ΨΉΦΟΥΣ ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΉΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ . 
(ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ)
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση Σταύρου Καραγκούνη για την υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, Νιώθω μεγάλη τιμή και βαθιά ευγνωμοσύνη που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, σε μια κρίσιμη εκλογική διαδικασία για την Ελλάδα.
διαβαστε περισσοτερα
Σήμερα Του Αγίου Πνεύματος

Σήμερα Του Αγίου Πνεύματος

Η Φιλοξενία του Αβραάμ (η Ορθόδοξη απεικόνιση της Αγίας Τριάδας) Την επομένη της Πεντηκοστής, ημέρα Δευτέρα, η Εκκλησία τιμά το Άγιο Πνεύμα, το τρίτο πρόσωπο της Αγίας Τριάδας και την Αγία Τριάδα εν γένει.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................