ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ επιτροπής αγώνα ενάντια των βιορευστών :Οι κάτοικοι των Φυτειών έμπρακτα εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για την μη ανάκληση της απόφασης εγκατάστασης μονάδων καύσης βιορευστών στην περιοχή τους με περισσότερα από 250 άκυρα ψηφοδέλτια στις κάλπες για ευρωεκλογές και περιφέρεια.

ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ Οι κάτοικοι των Φυτειών   έμπρακτα εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους  για την μη ανάκληση της απόφασης εγκατάστασης μονάδων καύσης βιορευστών στην περιοχή τους με περισσότερα από 250 άκυρα ψηφοδέλτια στις κάλπες για ευρωεκλογές και περιφέρεια.
Ψήφισαν ΟΧΙ ΣΤΑ ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ  στοχοποιώντας   Κυβέρνηση ,Περιφέρεια,Φάμελο, Βαρεμένο,Τριανταφύλου και Κατσιφάρα  ρίχνοντας στην κάλπη  τα παρακάτω τρικάκια και δηλώνουν έτοιμοι να το επαναλάβουν  στις προσέχεις επαναληπτικές εκλογές αλλά και στις  επερχόμενες βουλευτικές εκλογές .
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ-ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ" ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΩΝ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΓΥΡΟΥ

Φίλοι και Φίλες Ετεροδημότες,

Σας καλούμε να ενισχύσετε με την ψήφο σας τον αγώνα μας στην εκλογική αναμέτρηση του δεύτερου γύρου. Ο Συνδυασμός μας «ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ, Πρώτα ο πολίτης» θαδιαθέσει ξανά λεωφορεία προκειμένου να διευκολύνει την μετακίνησή σας από την Αθήνα προς τοΔήμο μας (Αλυζία, Αστακός, Φυτείες).

Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει από την Πλατεία Καραϊσκάκη (έξω από θέατρο ΠΕΡΟΚΕ) ωςεξής:
Παρασκευή 31/5 και ώρα 17:30μ.μ.Σάββατο 1/6 και ώρα 16:30 π.μ.
Η επιστροφή στην Αθήνα θα γίνει: Κυριακή 2/6 και ώρα 17:00μ.μ.Δευτέρα 3/6 και ώρα 16:00μ.μ.
Για κρατήσεις θέσεων παρακαλούμε επικοινωνήστε στα παρακάτω τηλέφωνα:
Γαλούνη Νάνσυ: 6986736680
διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για την κεντρική ομιλία του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη στον Αστακό.

Αστακός 28.5.2019 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 09:00 μ.μ., στην κεντρική μας ομιλία στον Αστακό. Για να δώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το μήνυμα της μεγάλης ΝΙΚΗΣ και της αλλαγής σελίδας στον Δήμο Ξηρομέρου.
Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ μαζί δυνατά για τον δεύτερο γύρο, ώστε η αλλαγή να γίνει πράξη και ο γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης να είναι ο νέος Δήμαρχος, με τη λέξη νέος να έχει κυριολεκτική και μεταφορική σημασία. Νέος σε ιδέες, σε νοοτροπία, σε ύφος, σε ήθος, σε συμπεριφορά…
Όλοι στον Αστακό λοιπόν Παρασκευή το βράδυ για να ζωντανέψει η Ελπίδα στον Δήμο Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................