Ένα Ταξίδι στον Χρόνο | Το Παντοπωλείο της Γκόλφως, Η Πύλη προς το Παρελθόν(Βίντεο)

Το Κρυφό Διαμάντι της Ευρυτανίας: Το Παραδοσιακό Παντοπωλείο της Γκόλφως
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας : Kαλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ Τον Βασίλειο Τσέλιο

Kαλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑΤον Βασίλειο Τσέλιο Είναι παντρεμένος με τρία τέκνα διαμένει και στο Αγράμπελο
διαβαστε περισσοτερα

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ: Διευκρίνηση για το τίτλο Δελτίου Τύπου

ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

      ΑΣΤΑΚΟΣ 9-6 2023
Ο Συνδυασμός μας αισθάνεται την ανάγκη να επανορθώσει τον τίτλο του δελτίου τύπου που εκδόθηκε στης  18 - 3 - 2023   της επιτροπής εκλογικού αγώνα της παράταξής μας, που χαρακτήριζε  «ανεπιθύμητο»  τον  κ. Γαλούνη. και τούτο γιατί ο εν λόγω χαρακτηρισμός  δεν απηχεί και δεν εκφράζει  ούτε τις απόψεις του επικεφαλής του  Συνδυασμού κ Αλέξανδρου Σάββα    τέως προέδρου Εφετών, ούτε  και των μελών του.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Λαμπρινής Κορώση-Τζαχρήστα με τον συνδυασμό του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΠΗΓΗ facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Αγαπητοί συγχωριανοί , Μετά την πρόταση του Δημάρχου μας ,κυρίου Γιάννη Τριανταφυλλάκη ,αποφάσισα να στηρίξω με την υποψηφιότητά μου ως Σύμβουλος Κοινότητας Φυτειών ,μια συλλογική προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια. Για όσους με γνωρίζουν ποτέ δεν προσδοκούσα οτιδήποτε σε ατομικό επίπεδο ,αλλά πάντα με αίσθημα ευθύνης στήριζα καθετί με συλλογικό αποτύπωμα ανεξαρτήτως θέσης ή αξιώματος. Ζητώ λοιπόν την στήριξή σας και σε αυτή τη προσπάθεια. Με εκτίμηση Λαμπρινή Κορώση-Τζαχρήστα Πρόεδρος Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Φυτειών «Ακαρνανικό Φως»
διαβαστε περισσοτερα

Συναντήσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη για τα «Interreg Ελλάδα – Ιταλία 2021-2027»: Πολύτιμο εφόδιο του Φ. Ζαΐμη η γνώση των τοπικών προβλημάτων

Ο Aντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας με τη Διαχειριστική Αρχή του Προγράμματος InterregVI-A Ελλάδα - Ιταλία 2021-2027 και των Περιφερειών που συμμετέχουν  σ’ αυτό, στις 8 Ιουνίου 2023 στη Θεσσαλονίκη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια της συνεδρίασης της  1ης Επιτροπής Παρακολούθησης του Προγράμματος InterregVI-A Ελλάδα - Ιταλία 2021-2027.
διαβαστε περισσοτερα

Ο Τσάρκος βγάζει Δήμαρχο ; Γράφει -Σχολιάζει ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Εν τη ενώσει η ισχύς-Ραγδαίες εξελίξεις στον αυτοδιοικητικό χώρο του Ξηρομέρου-Με ένα Συνδυασμό η αντιπολίτευση θα διεκδικήσει το Δημαρχιακό θώκοΕάν ευοδωθούν οι προσπάθειες το Ξηρόμερο θα αλλάξει ρότα-Βάσιμες ελπίδες για αναγέννηση του πολύπαθου τόπου μαςΟ Τσάρκος βγάζει Δήμαρχο ;Γράφει -Σχολιάζει ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
Το μεγάλο βήμα έγινε χθες. Δεκαέξι στελέχη προερχόμενα από όλες τις παρατάξεις κατέληξαν σε μια αρχική συμφωνία, ώστε σύσσωμη η αντιπολίτευση, κάτω από έναν Συνδυασμό, να διεκδικήσει την Δημαρχιακό θώκο για την επόμενη πενταετία.
διαβαστε περισσοτερα

Καλοκαιρινό Αθλητικό Φεστιβάλ ΤΕΒΑ & «Τα 6 Σκεπτόμενα Καπέλα» Παιχνίδια ανταλλαγής ρόλων για Δημιουργικές Δεξιότητες μικρών & μεγάλων

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει Καλοκαιρινό Αθλητικό Φεστιβάλ για μικρούς και μεγάλους, ωφελούμενους του ΤΕΒΑ Κ.Σ. Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, ώρα προσέλευσης στις 10:30 π.μ.στο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα

Πληρωμές ύψους 1,.5 εκ. ευρώ τον Μάιο στους δικαιούχους των Σχεδίων Βελτίωσης στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πληρωμή των δικαιούχων αγροτών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας μεσώ των αρμόδιων υπηρεσιών της.  Πιο συγκεκριμένα πληρώθηκε 1,5 εκατομμύριο ευρώ σε 36 δικαιούχους του Υπομέτρου 4.1 (Σχέδια Βελτίωσης) μόνο για το μήνα Μάιο.
διαβαστε περισσοτερα

«Έξυπνες λύσεις στην κουζίνα και στη διατροφή μας» - Ημερίδα διατροφικών συμβουλών για ωφελούμενους ΤΕΒΑ στο Δήμο Ξηρομέρου

Σε συνέχεια της ημερίδας διατροφικών συμβουλών που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και η Κ.Σ. Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, συνεχίζουν τη διεξαγωγή των ημερίδων διατροφικών συμβουλών, με επόμενο σταθμό το Δήμο Ξηρομέρου, στο πλαίσιο υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του ΕΠ ΕΒΥΣ Ι του ΤΕΒΑ 2015-2016. Σκοπός της ημερίδας αυτής, είναι να αποτελέσει οδηγό για μια καλύτερη διατροφική συμπεριφορά, τονίζοντας τη σημασία και τα θετικά οφέλη της υγιεινής διατροφής για όλους.
διαβαστε περισσοτερα

Καλείται ασθενοφόρο! Γράφει ο Γιώργος Παληγεώργος *

Η γενικευμένη παρακμή που σοβεί στη χώρα, παρ’ ότι δεν ομολογείται στην καναλοκρατούμενη Ελλάδα, κραυγάζει κάθε στιγμή, σε κάθε έκφανση της κοινωνικής ζωής όπου ζουν και κινούνται άνθρωποι της μεγάλης κι ανυπεράσπιστης λαϊκής πλειοψηφίας. Η τραγική περίπτωση της γυναίκας που πέθανε σε καρότσα αγροτικού στην Κω, γιατί δεν υπήρχε(;) ασθενοφόρο, είναι ακόμα μία κραυγή οδύνης.  Το τραγικότερο όμως είναι πως αυτή η οδύνη δεν εξελίσσεται σε αγωνία, σε απόφαση για δράση, σε σχέδιο, σε ελπίδα, σε πολιτικό αποτέλεσμα για διεκδίκηση δίκαιης ζωής.  Το τραγικότερο είναι η παράδοση της κοινωνίας στην απόγνωση και στην απελπισία.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ-«Το Ξηρόμερο ψηλά» … Άλλη μια μελέτη που ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Ξηρομέρου και κατατίθεται για χρηματοδότηση στο Leader με την υποστήριξη της Αιτωλικής Αναπτυξιακής ΑΕ,ύψους 200.000€.

«Το Ξηρόμερο ψηλά» …Άλλη μια μελέτη που ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Ξηρομέρου και κατατίθεται για χρηματοδότηση στο Leader με την υποστήριξη της Αιτωλικής Αναπτυξιακής ΑΕ,ύψους 200.000€. Ακολουθούν αντίστοιχες μελέτες και χρηματοδοτήσεις leader για τις Κοινότητες Κανδήλας και Φυτειών ,σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Τριχωνίδα ΑΕ.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ- Σπυρίδων Αποστολάκη με τον συνδυασμό του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΠΗΓΗ facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
Αγαπητοί χωριανοί μετά την πρόταση του Δημάρχου μας Τριανταφυλλάκη Γιάννη .βλέποντας την συνολική προσπάθεια και την διάθεση προσφοράς ,συμπορεύομαι με την παράταξη του σαν υποψήφιος σύμβουλος Κοινότητας Αρχοντοχωρίου .

Με εκτίμηση
Αποστολάκης Σπυρίδων του Ιωάννη
διαβαστε περισσοτερα

Δήλωση Άννας Κόκκαλη για τη συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο ΑΙΤ/ΝΙΑΣ του ΜΕΡΑ25 Συμμαχία για τη Ρήξη

(της Άννας Κόκκαλη)Για την επόμενη μέραΑνακοίνωση Υποψηφιότητάς της στην ΑιτωλοακαρνανίαΜε το ΜΕΡΑ25 Συμμαχία για τη ΡήξηΓια την επόμενη μέραΣτις εκλογές της 25ηςΙουνίου θα αναδειχθεί μια Νέα Δεξιά Κυβέρνηση που της αξίζει να χάσει εννέα έδρες με την είσοδο του «ΜΕΡΑ25—Συμμαχία για τη Ρήξη», στη Βουλή και να σπάσει η παντοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................