Ιόνια Οδός: Στο τέλος Δεκεμβρίου σε λειτουργία το Γαβρολίμνη-Αμφιλοχία

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η πρώτη επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη στα εργοτάξια της Ιόνιας Οδού με την επιθεώρηση που έγινε στη Σήραγγα Κλόκοβας. Σύμφωνα με δηλώσεις του Υπουργού στην κυκλοφορία θα γίνει προσπάθεια να δοθεί μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου το πρώτο τμήμα του αυτοκινητόδρομου μήκους 60 χλμ. που μάζί με την παράκαμψη Αγρινίου δημιουργούν ένα στιβαρό έτοιμο τμήμα από τη Γαβρολίμη μέχρι την Αμφιλοχία. Ταυτόχρονα με τη λειτουργία θα έχουμε και την εκκίνηση των σταθμών διοδίων στην περιοχή.  Πρόκειται για ένα νέο που αναμενόταν εδώ και καιρό από τους κατοίκους σε Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο, και τώρα φαίνεται να γίνεται γεγονός.

διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε στο 8ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας

Με μεγάλη επιτυχία συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με δικό της περίπτερο, στην Έκθεση Μελισσοκομικών Προϊόντων και Εξοπλισμού που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 8ου Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας από 2 έως 4 Δεκεμβρίου 2016. Πρόκειται για το σημαντικότερο μελισσοκομικό γεγονός της χρονιάς, με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού επιχειρήσεων από όλο το φάσμα της μελισσοκομίας και των εφαρμογών της. Χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γευθούν μέλι, να δοκιμάσουν εξαιρετικά προϊόντα μελιού από την Αιτωλοακαρνανία, Αχαΐα και Ηλεία και να ενημερωθούν για τις δράσεις της Περιφέρειας για την προώθηση και την προβολή προϊόντων του αγροδιατροφικού τομέα. Στο πλαίσιο της έκθεσης, δόθηκε η ευκαιρία στους παραγωγούς που φιλοξενήθηκαν στο περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, να έχουν επαφές και εμπορικές συμφωνίες με Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες, με αλυσίδες καταστημάτων τροφίμων, επιχειρήσεις διακίνησης μελισσοκομικών προϊόντων …
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές για καλές γιορτές από το ΑΛΛΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ''ΖΑΡΚΑΔΙΑΝ''

διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ στην Κατούνα Παρασκευή 9/12/2016… Ανάβουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία μας … Ζεσταίνουμε τις καρδιές μας...

Οι Άγιες μέρες των Χριστουγέννων είναι ημέρες που κυρίως τα παιδιά απολαμβάνουν και περιμένουν με ανυπομονησία. Ήδη τα χωριά και οι πόλεις του Δήμου έχουν φορέσει τα γιορτινά τους. Οι Τοπικές και Δημοτικές Kοινότητες του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας σε συνεργασία με το Kέντρο Κοινωνικής Mέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου -  Βόνιτσας στόλισαν  τα Χωριά του Δήμου δίνοντας μια νότα γιορτινή σε αυτές τις δύσκολες εποχές. Η  Χριστουγεννιάτικη γιορτή του παιδιού που αγαπήθηκε και είχε μεγάλη επιτυχία τα δύο προηγούμενα χρόνια.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/12/2016) ΣΤΙΣ 17.00
Οι Χριστουγεννιάτικες γιορτές έχουν επίκεντρο και είναι αφιερωμένες στα  παιδιά . Στόχος και ευχή είναι αυτές, οι στιγμές  να τους μείνουν αξέχαστες, να μείνουν βαθιά χαραγμένες στο μυαλό τους. Στις εκδηλώσεις  προσκαλούμε τους γονείς  να φέρουν τα παιδιά τους για να παίξουν να διασκεδάσουν και να ανάψουν το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Φέτος καθιερώνεται η φωτογράφηση με τον Άγιο Βασίλη. Τα παιδιά θα πηγαίνουν στο Άγιοβασ…
διαβαστε περισσοτερα

Παραδοσιακό γλέντι του Ομίλου "Συντροφιά με την Παράδοση"

Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στις 9 μ.μ., θα συναντηθούμε τα μέλη και οι φίλοι του Ομίλου μας, στο εστιατόριο του Amaro, για το 1ο γλέντι -εκτός αιθουσών- της περιόδου 2016-2017.
 Έχουμε φροντίσει για την ποιοτική πορεία των δραστηριοτήτων μας η οποία οφείλεται και στον κόσμο που στελεχώνει τις ομάδες μας, στους μουσικούς μας, στους φίλους που εμψυχώνουν και βοηθούν με καθε τρόπο.

Την βραδιά θα καλύψουν μουσικά παιδιά του Ομίλου μας και φίλοι μουσικοί μεγάλης καλλιτεχνικής -και όχι μόνο- αξίας :
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ -ΚΛΑΡΙΝΟ
ΜΑΡΚΑΤΣΕΛΑΣ ΝΙΚΟΣ-ΛΑΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΜΑΜΑΣΟΥΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΚΡΟΥΣΤΑ

και για το έντεχνο και ρεμπέτικο πρόγραμμα της βραδιάς
ΠΑΝΟΥΚΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ -ΤΡΑΓΟΥΔΙ
ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΝΙΚΟΣ -ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΚΙΘΑΡΑ


Σας περιμένουμε με χαρά και αγάπη!!

Για την καλύτερη διοργάνωση της βραδιάς, παρακαλούμε θερμά-ενημερώστε μας έως και την Παρασκευή το βράδυ. (ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΙΝΤΖΟΣ και ΤΑΣΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ)

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................