ΚΚΕ_Πρόγραμμα υποψηφίων 8-5 έως 14-5

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣε χώρους δουλειάς, χωριά και γειτονιές περιοδεύουν καθημερινά κλιμάκια του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας, καλώντας σε ενίσχυση του Κόμματος για να δυναμώσουν οι αγώνες, απέναντι στην όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει.Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών έχει ως εξής:
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Επίσκεψη του Θανάση Παπαθανάση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου.Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και τ.Δήμαρχος Ναυπάκτου  κ.Θανάσης Παπαθανάσης επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Μεσολογγίου.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας: Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κασσάνδρα Τίτα

Καλωσορίζω στον συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ την Κασσάνδρα Τίτα, είναι ελεύθερη επαγγελματίας. Η Κασσάνδρα Τίτα γεννήθηκε στην Αθήνα . Οι γονείς της είναι η Βαρβάρα Κρανιώτη και ο Αλέξανδρος Τίτας. Από μικρή ηλικία, η Κασσάνδρα επισκεπτόταν το χωριό της μητέρας της Την Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου Η Κασσάνδρα θυμάται με μεγάλη εκτίμηση και συγκίνηση τις στιγμές που πέρασε στο αγαπημένο της χωριό, τη θερμή φιλοξενία των κατοίκων και την παραδοσιακή ατμόσφαιρα της περιοχής.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χρυσάνθης Καλαγκιά - Γενάρη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΠΗΓΗ:facebook Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη
Χρυσάνθη μου σε ευχαριστώ !!!Ανακοίνωση υποψηφιότητας Χρυσάνθης Καλαγκιά - Γενάρη, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (Τοπικό Κοινότητας Αστακού).
Είναι μεγάλη τιμή η πρόταση του Δημάρχου μας, να πορευτώ στις ερχόμενες εκλογές πλάι του. Τον ευχαριστώ δημόσια από καρδιάς.
Εύχομαι σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση

Χρυσάνθη Καλαγκιά - Γενάρη του Βασιλείου
Σύμβουλος Κοινότητας Αστακού
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Παρασκευής Τζαβίδη με τον συνδυασμό του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΠΗΓΗ: facebookΠαρασκευή ΤζαβίδηΑγαπητοι συνδημοτες και συνδημοτισσες ειναι ιδιαιτερος τιμητικη για μενα η προταση του Δημαρχου κυριου Ιωαννη Τριανταφυλλακη να συμμετασχω στις εκλογες τοπικης αυτοδιοικησης του Οκτωβρη ως Δημοτικη συμβουλος. Επελεξα να συμπορευθω στην παραταξη του γιατι θεωρω οτι ειναι εντιμος, εργατικος, υπευθυνος και με σοβαροτητα αντιμετωπιζει τα προβληματα του δημου μας. Με αισθημα ευθυνης ζητω την στηριξη σας και θα ειμαι πολυ χαρουμενη αν καταφερω κ γω μαζι με σας να κανουμε τον τοπο μας ακομα καλυτερο.Με εκτιμηση. Τζαβιδη Παρασκευη.
διαβαστε περισσοτερα

ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ - Κάλεσμα αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ έστειλε η συγκέντρωση του ΚΚΕ

ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣΚάλεσμα αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ έστειλε η συγκέντρωση του ΚΚΕΑΣΤΑΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣΚάλεσμα αποφασιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ έστειλε η συγκέντρωση του ΚΚΕΣε μαζική συγκέντρωση της ΚΟΒ Ξηρόμερου στην παραλία του Αστακού, μίλησε το βράδυ του Σαββάτου ο Νίκος Παπαναστάσης, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και εκ νέου υποψήφιος.
διαβαστε περισσοτερα

Σύλλογος Γυναικών Αστακού-Πρόσκληση σε συνάντηση σήμερα Κυριακή 7 Μαΐου 2023 και ώρα 8:00 μ.μ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, καλεί τα μέλη του σε συνάντηση στην ταβέρνα Γιαννούτσος Μάκης (OLYMPIC PHGASOS), την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 και ώρα 8:00 μ.μ.
     Παρακαλούμε για την συμμετοχήΤο Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Αξιοποίηση της Δυτικής παραλίας της Αιτωλοακαρνανίας-Γράφει-Σχολιάζει Ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

FOTO: Αρχείου
Όσοι  δεν πιστεύουν στην τουριστική αξιοποίηση της Δυτικής παραλίας της Αιτωλοακαρνανίας, διαψεύδονται οικτρά από την ίδια την  πραγματικότητα  και τις τελευταίες εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και ιδιαίτερα στην Πάλαιρο, το Μύτικα και τη Βόνιτσα.Οι σπάνιας ομορφιάς παραλίες του Ιονίου φαίνεται ότι έχουν κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον ντόπιων και ξένων επενδυτών στον τουριστικό τομέα και ιδιαίτερα στις υποδομές, που προορίζονται για τουρίστες με υψηλά εισοδήματα και απαιτήσεις.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................