Συγκίνησε το Πανελλήνιο ο Θωμάς Κουδούνας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η κατάθεση ψυχής του Θωμά Κουδούνα.  Στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 προβλήθηκε χθες Παρασκευή 22/3/2019 η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε για την υποβάθμιση του κέντρου υγείας Κατούνας. 
Η αγανάκτηση των εξαγριωμένων κατοίκων της Κατούνας μετά το περιστατικό του θανάτου του Μιχάλη Κουδούνα, ξέσπασε στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και είχε σαν αποτέλεσμα τα τοπικά site και blog να αναδείξουν το πρόβλημα και να το προβάλουν τα μεγάλα κανάλια της Αθήνας, έτσι ώστε να παρέμβει τηλεφωνικά ο διευθυντής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Δ. Κωστακιώτης, πως τις επόμενες μέρες θα έρθει στην Κατούνα να δει το πρόβλημα για να βρεθεί λύση.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤ1 ΣΤΟ 38:24 ΛΕΠΤΟ
διαβαστε περισσοτερα

Οι ομορφιές του ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ......ΜΟΝΑΣΤΗΡΆΚΙ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ...video

video:Giannis Ktistis

διαβαστε περισσοτερα

Πρόσκληση για παρουσίαση του συνδυασμού «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα», του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη

Εκδήλωση παρουσίασης συνδυασμού: «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα».

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ.μ.,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό, θα γίνει η παρουσίαση: της ιδρυτικής διακήρυξης, των προγραμματικών θέσεων, των υποψηφίων του συνδυασμού μας: ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα.
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη Αναμνήσεις (φωτο από σχολικές επετειακές γιορτές)

Δείτε φωτο
διαβαστε περισσοτερα

ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΖΩΗ ΣΤΟ MOULTI EUROPEAN CHAMPIONSHIPS TAEKWONDO ΣΤΗΝ ΣΟΦΊΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΌ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΉΤΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΠΑΖΩΗ ΔΈΣΠΟΙΝΑ..!! 
Η ΑΘΛΉΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΚΑΤΈΚΤΗΣΕ ΤΟ ΧΆΛΚΙΝΟ ΜΕΤΆΛΛΙΟ ΣΤΟ MOULTI EUROPEAN CHAMPIONSHIPS TAEKWONDOΠΟΥ ΔΙΕΞΆΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΊΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΤΗΝ 21-24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019. 

διαβαστε περισσοτερα
check page rank