Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Ξηρομέρου για την διάθεση Κινητής Μονάδας Μαστογραφιών, προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Αστακός, 22.07.2020
Αριθμ. πρωτ.: 5360 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Ταχ. Δ/νση: Αστακός Αιτ/νίας
Τ.Κ. 30006
Τηλ.: 2646360500-36-46
Fax : 2646042531 e-mail: info@dimosxiromerou.gr Προς: Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία
Αν. Τσόχα 18-20,
ΤΚ 115 21 Αθήνα – Αμπελόκηποι
ΦΑΞ: 210.38.31.406
e-mail: dioikisi@cancerhellas.org Θέμα: «Ευχαριστήρια Επιστολή για την Διάθεση Κινητής Μονάδας Μαστογραφιών». Ο Δήμος Ξηρομέρου, το Νομικό Πρόσωπο Ν.Π.Δ.Δ. 'Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου' και το Ν.Π.Ι.Δ. 'Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου', θα ήθελαν να απευθύνουν τις θερμές ευχαριστίες τους στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, το Διοικητικό της Συμβούλιο και τον πρόεδρό της κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο για την εξαιρετική τους προσφορά των δωρεάν μαστογραφιών στις γυναίκες του Δήμου Ξηρομέρου.
Η προσφορά έγινε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας των δωρεάν μαστογραφιών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού που έλ…
διαβαστε περισσοτερα

Χρηματοδοτούνται με 5,2 εκατ. ευρώ 375 δικαιούχοι για την ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη αναρτήθηκαν  τα επικαιροποιημένα αποτελέσματα διοικητικού ελέγχου  για το Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2014-2020».
Συνολικά, στις Περιφερειακές Ενότητες Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, εγκρίθηκαν και χρηματοδοτούνται 375 επιλέξιμες αιτήσεις που καλύπτονται από τον προϋπολογισμό της πρόσκλησης  ο οποίος  εκδόθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με  συνολικό ποσό δημόσιας δαπάνης 5.250.000 ευρώ. Σε καθέναν από τους δικαιούχους καταβάλλεται ενίσχυση συνολικού ύψους 14.000 ευρώ.
Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να ενημερωθούν για τα αναλυτικά αποτελέσματα του διοικητικού ελέγχου των αιτήσεων ένταξής τους, θα πρέπει να επισκεφθούν την ηλεκτρονική εφαρμογή του Πληροφορικού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) όπου είχαν υποβάλλει την αίτηση ένταξής του.
διαβαστε περισσοτερα

Δημοτική Παράταξη Αναζωογόνηση Ξηρομέρου: Απ έξω κούκλα με τους κάδους απορριμμάτων και από μέσα και γύρω πανούκλα στο Βασιλόπουλο και απέραντος σκουπιδότοπος ο Πρόδρομος

Τι κι αν ζωγράφιζαν τους κάδους στο Βασιλόπουλο με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών και πολλών εθελοντών .!!!! Τι κι αν παρακαλάει ο Πρόεδρος του Βασιλόπουλου για , να πάει το τρακτέρ με τον καταστροφέα , προκειμένου να ανοίξουν οι αγροτικοί δρόμοι από τα κλαριά  , τι κι αν ο Πρόεδρος του Προδρόμου αλλάζει μόνος του τις καμένες λάμπες στις κολώνες του χωριού . Ο κύριος Δήμαρχος ,γιατί σε αυτόν ανήκουν αποκλειστικά οι ευθύνες , σφυρίζει αδιάφορα , γράφοντας κανονικά Προέδρους και πολίτες. Αυτές  οι ασχήμιες όμως  δυσφημούν τον τόπο μας . Συνέλθετε επί τέλους . Αστακός 22/7/2020 Εκ του γραφείου τύπου Της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνηση Ξηρομέρου    






διαβαστε περισσοτερα

Πωλείται ελαιόλαδο

Πωλείται Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Σερρών παραγωγής μας άριστης ποιότητας ...τιμή 16 κιλά 60 €.
Τηλ.6975700125
διαβαστε περισσοτερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ(Aρχείο του αειμνήστου Γεωργίου (Γάκια) Παπαδημητρίου τέως υπουργού

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................