Αγράμπελα Ξηρομέρου- Δράσεις ευπρεπισμού (φωτο)

ΠΗΓΗ-facebook Προέδρου Τ/Κ Δημήτρη Τάγκα
Καθαρισμός στο κοιμητήριο , στο γηπεδάκι και εντός της κοινότητας μας από το προσωπικό του Δήμου Ξηρομέρου . Να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους του Δήμου για την άψογη συνεργασία μας . Η παρέμβαση και η προθυμία τους για την ανάδειξη μιας καλύτερης εικόνας των χωριών μας , δείχνει συνέπεια και υπευθυνότητα στην εργασία τους .
διαβαστε περισσοτερα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΑΙΤΩΛΙΚΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στους εκβιασμούς απαντάμε με το μόνοι τους και όλοι μας με ισχυρό ΚΚΕ!Σε μαζική προεκλογική συγκέντρωση στο Αιτωλικό μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Νίκος Παπαναστάσης, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στην Αιτωλοακαρνανία, καλώντας τις μέρες που απομένουν ως τις κάλπες της 21ης Μάη να μη χαθεί ψήφος, να ισχυροποιηθεί το Κόμμα, δυναμώνοντας ταυτόχρονα ο λαός.
διαβαστε περισσοτερα

Δελτίο Τύπου-Συγκλονιστική η συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση στο Αιτωλικό!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣυγκλονιστική η συγκέντρωση του Θανάση Παπαθανάση στο Αιτωλικό!
Συγκλονιστική η προεκλογική συγκέντρωση στο Αιτωλικό του υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία, Θανάση Παπαθανάση, όπου άνθρωποι όλων των ηλικιών τον υποδέχτηκαν θερμά σε ένα μοναδικό πανηγυρικό κλίμα, με τον ίδιο να δίνει μια συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία με αναφορές στην ιδιαίτερη σχέση του με τους ανθρώπους της περιοχής.
διαβαστε περισσοτερα

Δράσεις ενημέρωσης από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την πρόληψη από πνιγμούς

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποίησε την Τετάρτη 10 Μαΐου  2023 στην αίθουσα του Εμπορικού Συλλόγου ενημερωτική ημερίδα με θέμα:«Πνιγμός, πρόληψη και αντιμετώπιση».
διαβαστε περισσοτερα

Πωλείται αγροτικό

Πωλείται αγροτικό τηλ.: 6974 110 456
διαβαστε περισσοτερα

Βράβευση της ομάδας καλαθόσφαιρας του Λυκείου Αστακού, από τον Δήμο Ξηρομέρου, για τις αθλητικές διακρίσεις της.

Βράβευση της ομάδας καλαθόσφαιρας του Λυκείου Αστακού, από τον Δήμο Ξηρομέρου, για τις αθλητικές διακρίσεις της.
Ημερομηνία 10-5-2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Σε μία λιτή, ζεστή και όμορφη γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου στο Δημαρχείο στον Αστακό, ο Δήμος Ξηρομέρου με την Σχολική του Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τίμησε όλο το team της ομάδας καλαθόσφαιρας του Λυκείου Αστακού, για την σημαντική αθλητική διάκριση που πέτυχαν, να βγουν πρωταθλητές στον Νομό Αιτ/νίας και δεύτεραθλητές στην Δυτική Ελλάδα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................