Τοποθετήθηκαν «έξυπνοι» μετρητές κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στα επιλεγμένα κτίρια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση των «έξυπνων» μετρητών κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας στα 14 κτίρια της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τα οποία επελέγησαν να συμμετάσχουν στην πιλοτική δράση για την ενεργειακή απόδοση στον κτιριακό τομέα.
διαβαστε περισσοτερα

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΙ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019.

Ο Σύλλογός μας προγραμματίζει ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ για την ΔΕΥΤΕΡΑ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ  2019.
Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΗ
ΛΕΥΚΑΔΑ ΝΥΔΡΙ ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ ΦΙΣΚΑΡΔΟ ΙΘΑΚΗ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΣΠΗΛΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ ΣΚΟΡΠΙΟ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΣΤΡΙ ΜΑΔΟΥΡΙ
ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ 6:45 Π.Μ.ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ: 30,00 ΕΥΡΩ
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΞΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΩΣ 19/7/2019
6944613595 ΚΑΙ 6972107388
διαβαστε περισσοτερα

Γιορτάζει η Αγία Μαρίνα στον Αετό Ξηρομέρου

Εορτάστηκε η Αγία Μαρίνα στον Αετό Ξηρομέρου στον Άγιο Σπυρίδωνα λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.διαβαστε περισσοτερα

Οικολογική Δυτικής Ελλάδας:Δεν είναι θεομηνία, είναι ανθρώπινη επιλογή: η κλιματική αλλαγή είναι το κεντρικό πολιτικό ζήτημα της εποχής

Οικολογική Δυτική Ελλάδα
Πάτρα, 16  Ιουλίου 2019    Δελτίο τύπου Δεν είναι θεομηνία, είναι ανθρώπινη επιλογή: η  κλιματική αλλαγή είναι το κεντρικό πολιτικό ζήτημα της εποχής Η γενικευμένη, επιτέλους, ανησυχία για την κλιματική αλλαγή δεν είναι αρκετή. Ο πολιτικός κόσμος στην χώρα και στην Δυτική Ελλάδα δείχνει ανεπαρκής για την μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Νομίζουν ότι αρκούν μερικά μέτρα και, κατά τα άλλα, μπορούν να ονειρεύονται την ανάπτυξη. Ας ξεκαθαρίσουμε τα βασικά:
διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε.Προληπτικά μέτρα αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Για καθαρά προληπτικούς λόγουςκαι δεδομένου του Εκτάκτου Δελτίου Επικίνδυνων Φαινομένων που είναι σε ισχύ, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδαςσυνιστά στους πολίτες για τις επόμενες ώρες να μην παραμένουν στις παραλίες και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.   Πολίτες που χρειάζεται να μετακινηθούν καλό είναι να ενημερώνονται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και συγκεκριμένα από τις επίσημες ανακοινώσεων των συναρμόδιων αρχών, υπηρεσιών και φορέων.
διαβαστε περισσοτερα

Άναψαν καλοριφέρ και τζάκια κατακαλόκαιρο στο Ξηρόμερο

Καλοκαίρι με χαμηλές θερμοκρασίες και βροχή ,αυτή την ώρα στη Μπαμπίνη η θερμοκρασία στους  16 βαθμούς Κελσίου.Άναψαν τα καλοριφέρ και τα τζάκια

διαβαστε περισσοτερα

Π.Δ.Ε. Έκτακτο δελτίο επικινδύνων καιρικών φαινομένων .

Έκτακτο δελτίο επικινδύνων καιρικών φαινομένων – Γενικές Οδηγίες προστασίας αν πρόκειται να μετακινηθείτε 

Σύμφωνα με τα νεότερα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού με Α.Α. 14/2019 που εκδόθηκε την Τρίτη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και δημοσιοποιήθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, τροποποιείται ως Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται πρόσκαιρα κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

1. Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:

διαβαστε περισσοτερα

Χορήγηση ή ανανέωση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2019

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2019 και λήγει στις 31 Οκτωβρίου2019 η χορήγηση ή ανανέωση Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ για το έτος 2019.
διαβαστε περισσοτερα

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 21/07/2019

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού προσκαλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 21/07/2019 και ώρα 21.00  στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Ξηρομέρου με θέματα: Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου. Οικονομικός απολογισμός. Προτάσεις και τοποθετήσεις μελών για τη συνέχεια της ομάδας. Εκλογή  νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

                                                                                     Το Διοικητικό Συμβούλιο
διαβαστε περισσοτερα

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Αίολο Αστακού

.
.
διαβαστε περισσοτερα

ΟΧΙ ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ-ΟΧΙ ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Με τη βοήθεια εθελοντών κατοίκων του Ξηρομέρου   καθώς και με τη βοήθεια των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων Μπαμπίνης, Μαχαιράς, Σκουρτούς, Παπαδάτου και Χρυσοβίτσας, πραγματοποιείται  συλλογή υπογραφών   που δηλώνουν με το τρόπο αυτό την εναντίωσή τους στην εγκατάσταση μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιορευστά στην ευρύτερη περιοχή.Μας αφορά όλους! Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί!
Όλοι είμαστε εθελοντές σε μια κοινή προσπάθεια για τον τόπο μας!


ΟΧΙ ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ ΣΤΙΣ ΦΥΤΕΙΕΣ-ΟΧΙ ΒΙΟΡΕΥΣΤΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ.


διαβαστε περισσοτερα
check page rank