Προσωπικότητες από την Μπαμπίνη ''Ανδρέας Κατσαράκης'' Διακρίσεις & πολεμικά αριστεία ...

Tιμήθηκε με πολεμικό σταυρό. 

Κατσαράκης Ανδρέας  ( 1892-1937) Ταγματάρχης. Πολέμησε με διακρίσεις το 12-13 ως διοικητής  λόχου και υπασπιστής του εθελοντικού σώματος του Π. Καρασεβδά
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού :Πρόσκληση σε ομιλία ιατρικού περιεχομένου ,τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

διαβαστε περισσοτερα

Συνεργασία του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα με τον δήμαρχο Γιώργο Παπαναστασίου για έργα που αναβαθμίζουν το Αγρίνιο

Συνεργασία με τον Δήμαρχο Αγρινίου και πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Γιώργο Παπαναστασίου  είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας για ζητήματα που αφορούν την ποιότητα ζωής των κατοίκων του Αγρινίου, έργα υποδομής, αλλά και έργα που ενισχύουν τη βιωσιμότητα.
διαβαστε περισσοτερα

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαρτίου ο Ετήσιος χορός του Ομίλου ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ''

Το μεσημέρι της Κυριακής, 25 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος χορός του Ομίλου μας ''ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ'', στην αίθουσα εκδηλώσεων του AMAROΕστιατόριο Amaro σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία και ως προς την προσέλευση του κόσμου αλλά κυρίως ως προς το ζητούμενο να δημιουργήσουμε -και πάλι- μια πρόταση επικοινωνίας ουσιαστικής και μιας εκδήλωσης που να συνάδει με το υψηλό νόημα της σπουδαίας ημέρας.

Μοιραζόμαστε τη χαρά και τη συγκίνηση για την επιτυχία της με όλους όσοι εργάστηκαν, βοήθησαν, συμμετείχαν , εμψύχωσαν και μέσω αυτών όλο τον κόσμο του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής που επί 25 έτη συμπορεύεται , στελεχώνει και στηρίζει τις δράσεις μας.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους και την συμμετοχή τους οι:


διαβαστε περισσοτερα

Μια φωτογραφία γεμάτη αναμνήσεις

Μια φωτο γεμάτη αναμνήσεις μας έστειλε ο Βασίλης Αθανασίου 

διαβαστε περισσοτερα

Τετραήμερος εορτασμός στη Ματαράγκα για τα «Λαζάρια» – Το πρόγραμμα

Ο Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Ματαράγκας και τη συμμετοχή του Συλλόγου Λαζαράδων – Φουστανελοφόρων διοργανώνουν τις Λαογραφικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις «Λαζάρια» στην Ματαράγκα από την Τετάρτη 28 Μαρτίου έως και το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018.
Πρόγραμμα
διαβαστε περισσοτερα

ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ .ΟΙ ΕΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

Απ’ ευθείας θα μεταδοθεί από την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου η Πομπή της Ιερής Εικόνας της Εξόδου το Σάββατο 31 Μαρτίου και την Κυριακή 1 Απριλίου, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2. ΕΡΤ Α.Ε.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................