Μαγειρικές παροιμίες...

Όποιος καεί από το χυλό φυσάει και το γιαούρτι.

 Το πρωί να τρως όλο το φαγητό σου, το μεσημεριανό να το μοιράζεσαι με το φίλο σου και το βραδινό να το δίνεις όλο στον εχθρό σου (κινέζικη)
διαβαστε περισσοτερα

Μεγάλη σπηλιά. Στα Ακαρνανικά όρη(φωτο)

Εικόνες από Μεγάλη σπηλιά. Στα Ακαρνανικά όρη
ένα μοναδικό θέαμα καταπληκτικής ομορφιάς.

διαβαστε περισσοτερα

Σήμερα 7 Οκτωβρίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου!

Ένα τεράστιο χαμόγελο από τον Νίκο φίλο της Μπαμπίνης 

Χαρίστε απλόχερα ένα χαμόγελο
Η Παγκόσμια Ημέρα Χαμόγελου καθιερώθηκε το 1999 με πρωτοβουλία του Harvey Ball, ο οποίος πίστευε ότι το χαμόγελο έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Ο Ηarvey Ball είναι ευρύτερα γνωστός καθώς είναι ο άνθρωπος που δημιούργησε το 1963 την χαρούμενη φάτσα που χρησιμοποιούμε όλοι σήμερα σαν emoji

Σημειώνουμε πως πρόκειται για μια κινητή παγκόσμια ημέρα, καθώς τιμάται κάθε χρόνο την πρώτη Παρασκευή του Οκτωβρίου.


ipop.gr

διαβαστε περισσοτερα

Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου7 Οκτωβρίου 1571

Από τις μεγαλύτερες ναυμαχίες όλων εποχών, τόσο για τον αριθμό των σκαφών που ενεπλάκησαν, όσο και για την τακτική που εφαρμόστηκε. Έλαβε χώρα στις7 Οκτωβρίου 1571 στην ευρύτερη περιοχή της Ναυπάκτου (τότε Λέπαντο), με αντιπάλους τα χριστιανικά κράτη της Δύσης και την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Έληξε την ίδια μέρα, με θριαμβευτική επικράτηση των Δυτικών.
διαβαστε περισσοτερα

Tην Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 7,00 μ.μ η ΠΑΝ.ΣΥ(ΠΑΝΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ) και η ΑΙ.ΠΟ.Ε (ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ) παρουσιάζουν , στη Στοά του Βιβλίου , Πεσματζόγλου 5 και Σταδίου ( Αρσάκειο Μέγαρο ) Αθήνα , το βιβλίο του Νικολάου Αθ. Κολόμβα με τίτλο '' Το Σαντζάκι του Κάρλελι ( Αιτωλία και Ακαρνανία )

διαβαστε περισσοτερα
check page rank