ΣΠΗΛΙΟΣ ΛΙΒΑΝΟΣ: Tο προσεχές διάστημα θα είναι δύσκολο και απαιτείται απ’ όλους εμάς συνεργατικότητα, χαμηλοί τόνοι, αυτοσυγκράτηση, λιγότερα λόγια, και, βεβαίως, περισσότερη δουλειά

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι
Διανύουμε την τέταρτη εβδομάδα του γενικού lockdown, το οποίο κρίνεται απαραίτητο από τους ειδικούς για την προστασία της Δημόσιας Υγείας. Από την έναρξή του έως σήμερα, η κυβέρνηση έχει στηρίξει με όλα τα μέσα και τις πολιτικές που διαθέτει τόσο τα δημόσια νοσοκομεία,  τις μονάδες Covid-19 και τις κλίνες ΜΕΘ, όσο και τους επαγγελματικούς κλάδους που πλήττονται καίρια από τις συνέπειες της πανδημίας.

Η Βουλή ετοιμάζεται να υπερψηφίσει τον Προϋπολογισμό 2021, ο οποίος κατατίθεται σε συνθήκες που έχουν ανατρέψει όλα τα έως τώρα δεδομένα και υπό τις οποίες το μόνο βέβαιο είναι η αβεβαιότητα.  Και πρέπει να γίνει σαφές και κατανοητό σε όλους ότι το προσεχές διάστημα θα είναι δύσκολο, ακριβώς γιατί δεν θα παρέχει καμία βεβαιότητα. Γι’ αυτό και απαιτείται απ’ όλους εμάς συνεργατικότητα, χαμηλοί τόνοι, αυτοσυγκράτηση, λιγότερα λόγια, και, βεβαίως, περισσότερη δουλειά για να γιατρέψουμε τις πληγές που άνοιξε η πανδημία, οι συνέπειές της και η οικονομική κρίση.
Σε ό,τ…
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Eικαστικά -Ο Άγιος Νικόλαος δια χειρός Αγγελικής Τσόλη

Η  Αγγελική Τσόλη  απόφοιτος  της Σχολή Καλών Τεχνών  του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης . Το ακαδημαϊκό έτος 2011-12 φοίτησε στη Σχολή Καλών Τεχνών στη Βαλένθια της Ισπανίας  με το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα σπουδών  Erasmus. Απόφοιτος μεταπτυχιακού τμήματος πανεπιστημίου Σικάγου Η.Π.Α
Η καλλιτέχνης δημιούργησε υπέροχα σχέδια με εικόνες της Μπαμπίνης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών στο χωριό μας.
Φωτο Αγγελική :μαθητικό της έργο βραβευμένο σε πανελλήνιους μαθητικούς καλλιτεχνικούς αγώνες ...
Αναρτήθηκε σε πάνελ στα έργα του Μετρό Αθήνας 2008..



Θαυμάστε τα 

ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................