Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον φίλο Φώτη Λιβάνη από τον Αστακό.

Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον φίλο Φώτη Λιβάνη από τον Αστακό.Ο Φώτης είναι παντρεμένος με την Δήμητρα Γραψοπούλου και έχουν δύο κόρες. Ο Φώτης είναι Γεωπόνος και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τομέα της κτηνοτροφίας. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Φώτη που συμπορεύεται μαζί μας σε έναν τίμιο και ειλικρινή αγώνα για το Ξηρόμερο που αγαπάμε! Προχωράμε δυναμικά, με εντιμότητα, ήθος, γνώση και εμπειρία!
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου Αλέξανδρος Σάββας
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΒΑΡΝΑΚΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023

διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου μετά το πέρας της θείας λειτουργία από τον π. Νικόδημο επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων στο οποίο προστέθηκε  επιτύμβια στήλη με τα ονόματα Μπαμπινιωτών Πεσόντων.  ''ΑΝΔΡΩΝ ΕΠΙΦΑΝΩΝ ΠΑΣΑ ΓΗ ΤΑΦΟΣ''
διαβαστε περισσοτερα

Κεντώντας τον τόπο και το χρόνο της Ελλάδας μας

Δευτέρα 07/8 και Τρίτη 08/8 από τις 07:00 μ.μ. έως 09:00 μ.μ. φιλοξενούμε στο χωριό μας, μια έκθεση με αναδρομή στο παρελθόν αναφερόμενη σε μοτίβο Ελληνικών κεντημάτων της Μαρίας Ν. Παπατρέχα.enmpampini.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Καίτης Χαντζή – Χολέβα, με το συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Στρογγυλοβουνίου).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Καλή επιτυχία Καίτη. Σε ευχαριστώ πολύ!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................