ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ

διαβαστε περισσοτερα

Ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή 6.1.2019 οι πετυχημένες εορταστικές εκδηλώσεις κοινωνικού και πολιτιστικού περιεχομένου από την Κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου έδωσε ένα άλλο νόημα στα φετινά Χριστούγεννα για το Δήμο μας. Πραγματοποίησε δράσεις και εκδηλώσεις με διττό χαρακτήρα, από τη μια αυτόν της ανθρωπιάς, της αλληλεγγύης, του σεβασμού στο συνάθρωπο και της αλληλοβοήθειας και από την άλλη αυτόν της χαράς των εορτών, της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας.
διαβαστε περισσοτερα

Ο χιονισμένος Άγιος Βλάσης μαγνητίζει τα βλέμματα(video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Απολαύστε το καταπληκτικό βίντεο του   Ανδρέα Κουτσοθανάση

διαβαστε περισσοτερα

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2019, του Συλλόγου Χοβολιωτών(ΦΩΤΟ MAKE ART)

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2019, του Συλλόγου Χοβολιωτών στο«Κτήμα Ιόνιο», στον Αστακό.

Την βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Βασίλας,ο οποίος ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. στους παριστάμενους καλή χρονιά με υγεία & ευτυχία. 
Δείτε φωτο

διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από σήμερα Δευτέρα 07-01-2019μέχρι και την Τετάρτη 09-01-2019και δημοσιοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, προβλέπει επιδείνωση του καιρού σήμερα (07-01-2019) και αύριο Τρίτη (08-01-2019), με κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, τις σποραδικές καταιγίδες στις νότιες θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές και τουε θυελλώδεις βόρειους ανέμους στα πελάγη. Πιο αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................