ΑΡΤΑ: Κραμποκούκι ένα Φαγητό με Ιστορία | Κρυφές Γεύσεις και Αναμνήσεις-Βίντεο

ΑΡΤΑ Στο βάθος των ορεινών αγκαλιών, όπου οι ανεμοδαρμένες κορυφές στα Όρη του Βάλτου αγγίζουν τα σύννεφα βρίσκεται το χωριό Γιαννιώτι, στην περιοχή της Άρτας. Σε αυτή τη μαγευτική τοποθεσία, με υψόμετρο που φτάνει τα 909 μέτρα, έζησε μια ξεχωριστή προσωπικότητα, η γιαγιά Κωνσταντίνα, η οποία έχει ξεπεράσει τα 90 της χρόνια.
διαβαστε περισσοτερα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Αίολου Αστακού

διαβαστε περισσοτερα

Υποψηφιότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στα βραβεία BRAVO για τη συμβολή της στην πράσινη επιχειρηματικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη

Υποψηφιότητα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στα βραβεία BRAVO για τη συμβολή της στην πράσινη επιχειρηματικότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στον Ετήσιο Εθνικό Διάλογο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη του Θεσμού Bravo, έναν θεσμό διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών που προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, υποστηρίζοντας ένα βιώσιμο μέλλον. Πρόκειται για έναν συστηματοποιημένο Κοινωνικό διάλογο με βάση τις πρωτοβουλίες Βιώσιμης Ανάπτυξης που αναπτύσσονται πανελλαδικά από Επιχειρήσεις, Οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Κοινωνίας Πολιτών.
διαβαστε περισσοτερα

Νεότερα στοιχεία για την επιδείνωση του καιρού

Νεότερα στοιχεία για την επιδείνωση του καιρού
Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 09-11-2023, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.  Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις επόμενες ώρες σήμερα Παρασκευή (10-11-23) με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών, στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Πελοπόννησο και βαθμιαία στην υπόλοιπη δυτική χώρα. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν σταδιακά προς τα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά καθώς και στο ανατολικό Αιγαίο.  Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ενισχυμένοι. Πιο αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Kαιρού

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης KαιρούΣύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (17/2023) που εκδόθηκε την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023 και κοινοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας πρόσκαιρη επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι της Παρασκευής (10-11-23) έως και αργά το βράδυ του Σαββάτου (11-11-23)με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και μεγάλη συχνότητα κεραυνών αρχικά στα νησιά του Ιουνίου και τη Δυτική Πελοπόννησο και βαθμιαία στα υπόλοιπα δυτικά. Τα φαινόμενα θα επεκταθούν σταδιακά προς τα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά καθώς και στο Ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι στα πελάγη θα είναι ενισχυμένοι. Πιο αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................