ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ- Παρουσίαση ψηφοδελτίου Περιφερειακή Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΜΕ, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ… 
Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ  θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιό της στην  Περιφερειακή ΕνότηταΑιτωλοακαρνανίας για τις Περιφερειακές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, σε ανοιχτή συνέλευση-εκδήλωση, την Τρίτη 12/9/2023 και ώρα 19:00',  στο Ξενοδοχείο Ιμπέριαλ(Imperial) στο Αγρίνιο.
διαβαστε περισσοτερα

Εκδήλωση στον Αστακό με τον Παναγιώτη Φασούλα(φωτορεπορτάζ Χρήστος Μπόνης)

Πραγματοποιήθηκε το (Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου) στον Αστακό η μεγάλη αθλητική εκδήλωση που δρομολογήθηκε από το Σύλλογο Απανταχού Αστακιωτών με επίσημο προσκεκλημένο τον πρωταθλητή Ευρώπης το 1987 με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ της Ελλάδας Παναγιώτη Φασούλα
διαβαστε περισσοτερα

Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας προχωρά στην συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για να στηρίξει τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις  καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel. Συγκεντρώνουμε στο γραφείο του Συλλόγου μας (Χαριλάου Τρικούπη 38, Μεσολόγγι) τα εξής είδη πρώτης ανάγκης:
διαβαστε περισσοτερα

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ''ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ'' .ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΣΤΑΚΟΣ 10/09/2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αίσθημα σεβασμού και ευθύνης ανακοινώνουμε σήμερα το ψηφοδέλτιο Νίκης του Συνδυασμού μας το οποίο έχει ως εξής:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ(ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ)Υποψήφιοι Δημοτικοί ΣύμβουλοιΓενικό Ψηφοδέλτιο 58Άνδρες 39Γυναίκες 19
Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι 95Άνδρες 51Γυναίκες 44
ΣΥΝΟΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ 153Άνδρες 90Γυναίκες 63
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ
διαβαστε περισσοτερα

«ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» Τέλος στην τοξικότητα στο Δήμο Ξηρομέρου με απόφαση της Δικαιοσύνης! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός 10/09/2023
                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤέλος στην τοξικότητα στο Δήμο Ξηρομέρου μεαπόφαση της Δικαιοσύνης!Τέλος στην τοξικότητα έβαλε σήμερα το Πρωτοδικείο Μεσολογγίου, το οποίο με τηνυπ’ αριθμόν 6/2023 Απόφαση επικύρωσε τη συμμετοχή του Συνδυασμού μας«ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ – ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» στις επικείμενες εκλογές τουΟκτωβρίου.
διαβαστε περισσοτερα

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες, καλή και δημιουργική πορεία στον χώρο της Γνώσης.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εύχομαι σε όλους τους μαθητές και σε όλες τις μαθήτριες, καλή και δημιουργική πορεία στον χώρο της Γνώσης.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές του Μπαμπίνη ΙΝ για τη νέα σχολική χρονιά

Με αφορμή την έναρξη τηςνέας σχολικής χρονιάς, το Μπαμπίνη ΙΝεύχεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή σχολική χρονιά, καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη, στο νέο ταξίδι της γνώσης και της πνευματικής καλλιέργειας που ξεκινά, καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους γονείς των μαθητών, να συνεχίζουν να στηρίζουν τα παιδιά τους, με υπομονή και επιμονή, καλλιεργώντας τις αξίες της μάθησης και της δύναμης του χαρακτήρα.
διαβαστε περισσοτερα
Ευχές από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ευχές από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Ημερομηνία 10.9.2023 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Πρώτη μέρα στο σχολείο αύριο και για την μαθητιώσα νεολαία του Δήμου Ξηρομέρου και θέλω να ευχηθώ σε όλη την σχολική κοινότητα, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς, καλή σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη. Ως Δήμος Ξηρομέρου με τις Σχολικές Επιτροπές και πάντα σε άριστη συνεργασία με τις διευθύνσεις όλων των σχολικών μας μονάδων, πράξαμε όλα όσα απαιτούνται για το απρόσκοπτο άνοιγμα των σχολείων. Επίσης σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς θα είμαστε παρόν και δίπλα στα σχολεία μας, να λύνουμε κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί. Νέα σχολική χρονιά, νέα όνειρα, νέα γνώση, νέα ελπίδα. Με Παιδεία και Γνώση αλλάζουν οι κοινωνίες, πάνε μπροστά και προοδεύουν. Καλή νέα αρχή σε όλους!! Με εκτίμησηΤριανταφυλλάκης Λεων. ΙωάννηςΔήμαρχος Ξηρομέρου
διαβαστε περισσοτερα

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ.Σπύρος Κουτρομάνος + Πάνος Μπέκος | Πανηγύρι Μπαμπίνη(video)

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ Πανηγύρι στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου την Κυριακή 13 Αυγούστου. Διοργάνωση Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης Τραγούδι: Σπύρος Κουτρομάνος Κλαρίνο: Πάνος Μπέκος (Μεσολογγίτης)
video
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................