Διημερίδα: «Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Διημερίδα: «Υδατοκαλλιέργειες στις ελληνικές ακτές: Κατάληψη χωρίς όρια;»
Από τα μέσα της δεκαετίας του ΄80 το κυρίαρχο υδατοκαλλιεργητικό μοντέλο, παρακολουθούμε να εγκαθίσταται, να διογκώνεται και να επεκτείνεται ανεξέλεγκτα, να «χωροθετείται» ανεξέλεγκτα, να αδειοδοτείται μέσα από συγκρουόμενες διαδικασίες και αδιαφανείς «μελέτες», να είναι, τέλος, μη ελεγχόμενο όσον αφορά στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.
διαβαστε περισσοτερα

Επιδείνωση του καιρού από τις βραδινές ώρες της Κυριακής

Επιδείνωση του καιρού από τις βραδινές ώρες της ΚυριακήςΣύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (5/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 επιδείνωση του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπεται στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρας από τις βραδινές ώρες της Κυριακής (25-02-24) μέχρι και τα ξημερώματα της Τρίτης (27-02-24). Τα έντονα φαινόμενα που θα ξεκινήσουν από τα δυτικά, γρήγορα θα επεκταθούν στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από ενισχυμένους νοτιοανατολικούς ανέμους εντάσεως έως 7 και τοπικά στο Ιόνιο 8 μποφόρ και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.Πιο αναλυτικά:
διαβαστε περισσοτερα
Ο Δήμος Ξηρομέρου τίμησε τον αθλητή Κωνσταντίνο Φραίμη.

Ο Δήμος Ξηρομέρου τίμησε τον αθλητή Κωνσταντίνο Φραίμη.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 24-2-2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Ξηρομέρου τίμησε τον αθλητή Κωνσταντίνο Φραίμη, για τις διακρίσεις του στο άθλημα της ποδηλασίας και την συμμετοχή του στην Ελληνική Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας Δρόμου. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς του αθλητή, Αλέξανδρο και Ανδριάνα. Ο Κωνσταντίνος με την στάση του περνά το μήνυμα ότι με θέληση και προγραμματισμό συνδυάζονται μάθηση και αθλητισμός, αφού πέρα από τις επιτυχίες του σαν αθλητής ,είναι άριστος μαθητής και έχει διαμορφώσει έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. Από την πλευρά μας του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες σε όλους τους τομείς. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................