Ομιλία του Βουλευτή Θανάση Παπαθανάση στη Βουλή στο πλαίσιο της διαδικασίας συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών για την άρση των περιορισμών για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ομιλία του Βουλευτή Θανάση Παπαθανάση στη Βουλή στο πλαίσιο της διαδικασίας συζήτησης και ψήφισης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών για την άρση των περιορισμών για την ψήφο των Ελλήνων του εξωτερικού.
διαβαστε περισσοτερα

9ο CAMP TAEKWONDO ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ: Φωτορεπορτάζ Χρήστος Μπόνης

Για ένατη συνεχή χρονιά ο Αστακός επιλέγεται σαν  προπονητικό κίτρο πολλών Ελληνικών ομάδων του TAEKWONDO.Η φωτεινή χρονιά μάλιστα παρέχει μια ξεχωριστή νότα ,καθώς συμμετέχουν και ομάδες από  χώρες της Ευρώπης(ΚΥΠΡΟΣ-ΑΛΒΑΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ)με δεκάδες αθλητές  να έχουν κατακλύσει τα όσα διαθέσιμα δωμάτια σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα υπάρχουν.
διαβαστε περισσοτερα

Κατασβήστηκε άλλη μία φωτιά σήμερα στην Δ.Ε. Αστακού, στην τοποθεσία με τα ακτινίδια, πλησίον της γέφυρας ‘’Καντήλια’’.

Ημερομηνία 26.7.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Άλλη μία φωτιά εκατέρωθεν του οδοστρώματος είχαμε σήμερα Τετάρτη στις 06:00 μ.μ. στην τοποθεσία με τα ακτινίδια, πλησίον της γέφυρας ‘’Καντήλια’’.
διαβαστε περισσοτερα

Στον Εθνικό Πειραιώς ο συμπατριώτης μας Ξηρομερίτης (Αετός) ποδοσφαιριστής Σπύρος Γεωργούσης

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής συμπατριώτης μας από το Αετό Ξηρομέρου  Σπύρος Γεωργούσης ο οποίος την περασμένη σεζόν διέπρεψε με τα χρώματα του Πανιωνίου φέτος θα αγωνίζεται στην ομάδα του Εθνικού Πειραιώς Γ' Εθνική .
Καλή επιτυχία προσωπική και συλλογική Σπύρο και πάντα γερός 

διαβαστε περισσοτερα

Σε κατάσταση συναγερμού Αχαΐα και Ηλεία την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2023 – Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και στην Αιτωλοακαρνανία

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, τίθενται σε κατάσταση συναγερμού (κατηγορία κινδύνου 5) οι ΠΕ Αχαΐας και Ηλείας, ενώ πολύ υψηλός πολύ υψηλός (κατηγορία 4) είναι ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς στην Αιτωλοακαρνανία, την Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023,  όπως φαίνεται στον επισυναπτόμενο ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς.
διαβαστε περισσοτερα

Με 22,45 εκ. ευρώ από το Ε.Π. «Δυτική Ελλάδα 2021-2027 εξασφαλίζεται η συνέχιση σημαντικών κοινωνικών δομών

Τη  συνέχιση της υποστήριξης και λειτουργίας σημαντικών κοινωνικών δομών, εξασφάλισε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, καθώς με απόφαση του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη εντάχθηκαν με χρηματοδότηση ύψους  22,45 εκ. ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2021-2027. Ήδη η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 201-2027» έχει προχωρήσει στην έκδοση σχετικών προσκλήσεων.Ειδικότερα:
διαβαστε περισσοτερα

Νέες έρευνες πεδίου από το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Δυτικής Ελλάδας

Το Περιφερειακό Παρατηρητήριο Κοινωνικής Ένταξης Δυτικής Ελλάδας διεξάγει τον δεύτερο κύκλο ερευνών πεδίου. Συγκεκριμένα το τρέχον χρονικό διάστημα είναι ενεργές οι παρακάτω έρευνες:
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας : Καλωσορίζουμε στον συνδυασμό μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ» τον Νίκο Παβέλη από την Παναγούλα Ξηρομέρου.

Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ τον Νίκο Παβέλη  από την Παναγούλα Ξηρομέρου.
Ο Νίκος , ασχολείται με τον πρωτογενή τομέα διατηρώντας καλλιέργειες  στην περιοχή της Αλυζίας Ξηρομέρου .

Ο Νίκος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Βασίλη Γεωργαλή, με το συνδυασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη (τοπικό ψηφοδέλτιο Βάρνακα).

Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Βασίλη μου καλωσήρθες στην παράταξή μας. Σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Καλή επιτυχία.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ
διαβαστε περισσοτερα

Θεία Λειτουργία και Αρτοκλασία στην Αγία Παρασκευή Μπαμπίνης

Σε κλίμα κατάνυξης τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και έπειτα η Ακολουθία της Αρτοκλασίας από τον Πατέρα Νικόδημο, στην Αγία Παρασκευή Μπαμπίνης.
διαβαστε περισσοτερα

Αλέξανδρος Σάββας :Καλωσορίζω στο συνδυασμό μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΝ Πρόεδρο της Τ.Κ. Βασιλόπουλου Παναγιώτη Πετρονικολό

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι μαζί μας ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΕΑ ΜΕΡΑ - ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ θα είναι από σήμερα ένας ακόμη εκλεκτός πάνω από όλα φίλος , με βαθιές ανησυχίες για το δήμο μας , ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασιλόπουλου Παναγιώτης Πετρονικολός.Ο Πάνος είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Ο Πάνος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου όπου και δραστηροποιήτε επαγγελματικά
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................