Αύριο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ

Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου(Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) 
Κοπή Πρωτοχρονιάτικης ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΗ
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 Ώρα 18:00 - 20:30Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων στον ΟΤΕ, 3ης Σεπτεμβρίου 110, Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα.
διαβαστε περισσοτερα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΙΑΝΟΣ:ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΑΜΗΛΟ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Ένα βαρομετρικό χαμηλό το οποίο τις τελευταίες ώρες έχει «γεννηθεί» στην περιοχή ανοιχτά της Τυνησίας, τις επόμενες ώρες θα κινηθεί βορειοανατολικότερα, θα περάσει νότια από την Σικελία, θα βαθύνει περισσότερο (θα γίνει δηλαδή πιο ισχυρό) και κατά τη διάρκεια του Σαββάτου αλλά και του πρωινού της Κυριακής θα περάσει πάνω από την Ελλάδα. Αυτό το βαρομετρικό χαμηλό είναι "αποφασισμένο" να δώσει αρκετές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, όμως πιο έντονα θα είναι τα φαινόμενα στα Επτάνησα, κατά τόπους στα ηπειρωτικά αλλά και στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή διότι κατά τόπους και κατά περιόδους οι βροχές και οι καταιγίδες θα είναι αρκετά έως πολύ ισχυρές. Επομένως, ελλοχεύει ο κίνδυνος ακόμα και για πλημμυρικά φαινόμενα. Σας παρουσιάζω αναλυτικά τον καιρό για το Σαββατοκύριακο. Σάββατο :
διαβαστε περισσοτερα

ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΜΑΥΡΗ ΚΟΤΑ ...ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΠΙΤΣΩΡΗ

ΑΥΓΑ  ΑΠΟ  ΜΑΥΡΗ  ΚΟΤΑ
Έρευνες επί ερευνών για τη διατροφή μας ψάχνουν να βρούνε ποιες τροφές μακραίνουν τη ζωή μας.
Η τελευταία απέδειξε πριν από δέκα μήνες οι μαύρες κότες πλούσιες είναι σε βιταμίνες.
Απ’ όλα τα κοτόπουλα στο κρέας υπερέχουν στοιχεία αφροδισιακά τ’ αυγά τους περιέχουν.
Μα αυτό το νέο είναι παλιό για μας τους Μπαμπινιώτες Viagra είναι τα αυγά από τις μαύρες κότες.
διαβαστε περισσοτερα

Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ...ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΗΣ...Ο ΑΣΤΑΚΙΩΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ο Νίκος Μακρής γεννήθηκε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας Διδάκτορας της φιλοσοφίας και συγγραφέας,δίδαξε φιλοσοφία στο Δημοτικό Πανεπιστήμιο του Πειραιά, στη ΧΕΝ Αθηνών, στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων. Απ' το 2003 μέχρι το 2008 υπηρέτησε στο Ελληνικό Τμήμα του Τρίτου Ευρωπαϊκού Σχολείου Βρυξελών. Επιπλέον, απ΄το 1999 είναι μόνιμος εισηγητής του Φιλοσοφικού Καφενείου. 

διαβαστε περισσοτερα

Το ΚΚΕ Κατέθεσε ΑΝΑΦΟΡΑ το κείμενο της Συντονιστικής επιτροπής Αγώνα των κατοίκων των τοπικών διαμερισμάτων του πρώην Δήμου Μεδεώνος, με το οποίο ζητείται η παραμονή του καταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στην Κατούνα

διαβαστε περισσοτερα

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 η κοπή πίτας της Αδελφότητας Κραψιωτών

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο σας προσκαλούν την Κυριακή 11 Φεβρουαρίο 2018 στις 12:00, στην στέγη των Κραψιτών (Ηπείρου 41, Άγιος Δημήτριος), στην κοπή της Βασιλόπιτας και για να μοιραστούμε 2018 ευχές για υγεία και ευημερία. 

Μετά την κοπή της πίτας θα ακολουθήσει κέρασμα με ηπειρώτικα εδέσματα και γλέντι με κλαρίνα με την ηπειρώτικη κομπανία του ΣΤΑΘΗ ΠΟΛΥΖΟΥ!

Να μην λέιπει κανείς!!!
διαβαστε περισσοτερα

Χοροεσπερίδα & κοπή πίτας του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Νεολαίας Λευκάδας

Ο Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Νεολαίας Λευκάδας σας προσκαλεί στον ετήσιοΧορό και ΚοπήΠίτας το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 με την δημοτικήΟρχήστρα του Δημήτρη Χατζάρα και της Παγώνας Αθανασίου Και κλαρίνο ο Βαγγέλη Ματσιάς
Θα υπάρχει λαχειοφόροςαγορά με πλούσιαδώρα.
ΣΤΟ ΜΕΓΑΝΗΣΙ ΙΟΝΙΑΝ FISH ( ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΣΤΗ ΛΥΓΙΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ.

Τιμή εισόδου 15 ευρώ με άφθονοφαγητό Και 8 ευρώγενική είσοδος
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΗΛ 6977899028 6977843886διαβαστε περισσοτερα
check page rank