Βροχόπτωση σήμερα στη ΜΠΑΜΠΙΝΗ

Βροχόπτωση σήμερα στη ΜΠΑΜΠΙΝΗ κατά τις απογευματινές ώρες.(Δείτε φωτο-βίντεο). Όπως άλλωστε μας ενημέρωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (16/2024) που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία: ΕΔΩ
διαβαστε περισσοτερα

Με διαπεριφερειακή συνεργασία μεταξύ Δυτικής και Στερεάς Ελλάδας αποκαθίσταται η Γέφυρα του Μόρνου

Το πρώτο διαπεριφερειακό έργο της χώρας αποτελεί η αποκατάσταση της Γέφυρας του Μόρνου, καθώς σήμερα Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024, οι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός, στο Διοικητήριο της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, στο Μεσολόγγι, προχώρησαν στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης για την υλοποίηση του έργου που είναι προϋπολογισμού 2,3 εκατ. ευρώ.
διαβαστε περισσοτερα

H Ελλάδα στο επίκεντρο του παγκόσμιου χάρτη στο άθλημα της ελεύθερης κατάδυσης

https://minsports.gov.gr Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση με την πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υποβρύχιων Δραστηριοτήτων (CMAS) Άννα ΑρζάνοβαΣτο επίκεντρο του παγκόσμιου χάρτη στο άθλημα της ελεύθερης κατάδυσης μπαίνει η Ελλάδα, μετά τη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Αθλητισμού ανάμεσα στον αναπληρωτή Υπουργό Γιάννη Βρούτση και την Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υποβρύχιων Δραστηριοτήτων (CMAS) Άννα Αρζάνοβα.
διαβαστε περισσοτερα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι κλινικής επιτήρησης της πανώλης από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Συνεχίζονται οι έλεγχοι κλινικής επιτήρησης της πανώλης από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας
Η Διεύθυνση Κτηνιατρικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ανακοινώνει ότι, σε συνέχεια των ελέγχων κλινικής επιτήρησης της πανώλης των μικρών μηρυκαστικών που συνεχίζονται από κλιμάκια κτηνιάτρων σε όλη την Περιφέρεια, επιβεβαιώθηκε ένα νέο κρούσμα σε εκτροφή προβάτων στη Λεύκα Αγρινίου, πολύ κοντά στο πρωτογενές κρούσμα στην περιοχή. Τα ζώα θανατώθηκαν και διαχειρίστηκαν σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι κτηνιατρικές υπηρεσίες συνεχίζουν τις επιτόπιες επισκέψεις για κλινική εξέταση και δειγματοληψίες σε εκτροφές αιγοπροβάτων βάση των επιδημιολογικών δεδομένων. 
διαβαστε περισσοτερα

Dr. Δημ. Γουλές Ρευματολόγος. Σεμινάριο μηνιαίο, 3μηνο ή 6μηνο πρακτικής και θεωρητικής εξάσκησης στη Φυσικοθεραπεία

Σεμινάριο μηνιαίο, 3μηνο ή 6μηνο πρακτικής και θεωρητικής εξάσκησης στη Φυσικοθεραπεία, Ηλεκτροθεραπεία, Μanual therapy, anti-mckenzie, βελονισμό, ειδική μάλαξη. Επιπλέον πρακτική στην ενεσοθεραπεία, ηλεκτρονική συνταγογράφηση, λήψη ιστορικού. Ειδικό για φυσικοθεραπευτές, κινησιοθεραπευτές ,γιατρούς, νοσηλευτές και ως γραμματείς, βοηθοί ιατρείου, από ιατρικό φυσικοθεραπευτήριο Γκύζη-Αμπελόκηποι. Κόστος 20.Τηλ6 9 8 2 0 5 9 7 5 5 .Dr. Δημ. Γουλές Ρευματολογοςτηλ: 6982059755
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................