Ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου - Ο.ΣΥ.ΒΑ:Συγκέντρωση βασικών αγαθών , για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηλιούπολης.

Εν όψει του 30o Ανταμώματος Βαλτινών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24-06-2018 και ώρα 11.π.μ στο πάρκο Καλαβρύτων ,καλούμε όλους τους Συλλόγους , και όλους τους πολίτες να συμβάλλουν στην συγκέντρωση βασικών αγαθών , για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ηλιούπολης.

διαβαστε περισσοτερα

Ν. Μωραΐτης: Ενίσχυση των κτηνοτρόφων λόγω των απωλειών από τις χαμηλές τιμές στο γάλα (VIDEO)

https://www.youtube.com/watch?v=FRkrKl4fnKg
Άμεσα μέτρα ενίσχυσης των κτηνοτρόφων για να καλύψουν τις απώλειές τους από τις απαράδεκτα χαμηλές τιμές στο γάλα ζήτησε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης κατά τη συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης του Κόμματος στη Βουλή. Πέρα από τη χρηματική ενίσχυση, ζήτησε να μειωθεί το κόστος παραγωγής με αφορολόγητο πετρέλαιο όπως έχουν οι εφοπλιστές, με φτηνό ηλεκτρικό ρεύμα. Ζήτησε επίσης διαγραφή των χαρατσιών όπως του ΕΝΦΙΑ και κατάργηση του ΦΠΑ. Επισήμανε ότι η πολιτική των κυβερνήσεων στο πλαίσιο της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ μόνο την περίοδο 2005-2013 έδιωξε από την παραγωγή 33.490 προβατοτρόφους και 48.900 αιγοτρόφους, δηλαδή το 33% των αιγοπροβατοτρόφων της χώρας. Αντίθετα εκτοξεύθηκε το μερίδιο της παραγωγής των πιο μεγάλων προβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων από 6% το 2000 σε 33% το 2013.
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού :.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018

διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2018 ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και φέτος, καταθέτει τη δική του πολιτιστική πρόταση ως αντίδοτο στη διάχυτη αίσθηση απαισιοδοξίας, επιλέγοντας τον Πολιτισμό ως ένα από τα πλέον ασφαλή μονοπάτια υπέρβασης της κρίσης.
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού :Aιμοδοσία την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ν.Π.Δ.Δ .ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΗΝ 21.06.2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο σε Τακτική Δημόσια Συνεδρίαση την Εικοστή Πέμπτη (25η)του Μηνός Ιουνίουτου έτους 2018 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου ( Δημοτικό Κατάστημα Αστακού) για λήψη Αποφάσεων στο κάτωθι θέμα.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................