Σπήλιος Λιβανός | Ο τόπος μας πιο δυνατός | Μεσολόγγι(ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                     Αθήνα 05/05/2023Συγκλονιστική προσέλευση του κόσμου, με πολλαπλά μηνύματα, στην ομιλία Λιβανού στο Μεσολόγγι
διαβαστε περισσοτερα

Συνδυασμός ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια’’ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΙΚΟ

Αστακός 5 Μαίου 2023                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Συνδυασμός μας  ‘’ΞΗΡΟΜΕΡΟ Νέα Μέρα-Καθαρά Χέρια’’, ο επικεφαλής του πρώην Πρόεδρος Εφετών Αλέξανδρος Σάββας και τα Στελέχη του, αισθανόμαστε την ανάγκη , να εκφράσουμε, από βάθους καρδιάς, τις ευχές μας για Υγεία και Δύναμη στον Παναγιώτη Στάικο, τον αξιόλογο άνθρωπο, τον γιατρό του Ξηρομέρου, τον Μέντορα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
διαβαστε περισσοτερα

Συγκλονιστική προσέλευση του κόσμου, με πολλαπλά μηνύματα, στην ομιλία Λιβανού στο Μεσολόγγι

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                     Αθήνα 05/05/2023Συγκλονιστική προσέλευση του κόσμου, με πολλαπλά μηνύματα, στην ομιλία Λιβανού στο ΜεσολόγγιΣε μία κατάμεστη αίθουσα, με ασφυκτικά γεμάτο τον εξωτερικό προαύλιο χώρο, ένα μεγάλο πλήθος κόσμου – 1500 περίπου άτομα – αψήφησε τη συνεχή βροχή και υποδέχθηκε με ενθουσιασμό τον Σπηλιο Λιβανό με συνεχή χειροκροτήματα, συνθήματα και παλμό που θύμιζε παλιές 'ηρωικές' πολιτικές στιγμές, αναγνωρίζοντας σημαντικό έργο του π. Υπουργού για την περιοχή χτες βράδυ στο Μεσολόγγι.     
διαβαστε περισσοτερα

Η ΚΟΒ ΕΛΤΑ - Ταχυμεταφορών του ΚΚΕ αποχαιρετά τον συναγωνιστή Παναγιώτη Ηγούμενο που έφυγε από τη ζωή χθες Πέμπτη 4 Μάη.

Η ΚΟΒ ΕΛΤΑ - Ταχυμεταφορών του ΚΚΕ αποχαιρετά με μεγάλη θλίψη τον συναγωνιστή Παναγιώτη Ηγούμενο που έφυγε από τη ζωή χθες Πέμπτη 4 Μάη.Στο μήνυμά της αναφέρει: «Ο Παναγιώτης από τα νεανικά του χρόνια διάλεξε τον δρόμο του αγώνα, πάλεψε και στήριξε τους ταξικούς αγώνες στα Ταχυδρομεία, πάντα στο πλευρό της ΚΟΒ ΕΛΤΑ -Ταχυμεταφορών. Οι σύντροφοι της ΚΟΒ ΕΛΤΑ - Ταχυμεταφορών εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά του και όλους τους οικείους του».
διαβαστε περισσοτερα

Ομιλία Θανάση Παπαθανάση στο Θέρμο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τεράστια συγκέντρωση του υποψήφιου Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Θανάση Παπαθανάση στο Θέρμο.5.5.2023
Ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θανάσης Παπαθανάσης, καλωσόρισε την Πέμπτη 4 Μαΐου τους πολίτες του Δήμου Θέρμου στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου.Ο Θανάσης Παπαθανάσης, ξεκίνησε τη σύντομη ομιλία του ευχαριστώντας για την παρουσία τους όλους όσους βρέθηκαν εκεί και αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στο όραμά του για την Αιτωλοακαρνανία.
διαβαστε περισσοτερα

Παρέμβαση Φ. Ζαΐμη -Θ. Βασιλόπουλου για την ανανέωση αδειών επαγγελματικής αλιείας

Τη δυνατότητα ύπαρξης νομοθετικής ρύθμισης, ώστε να εκδίδεται βεβαίωση αγροτικού αλιευτικού συλλόγου όχι μόνο όταν χορηγείται η οικεία άδεια επαγγελματικής αλιείας, αλλά και οσάκις ανανεώνεται, ζητά μέσω σχετικής επιστολής ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας Φωκίων Ζαΐμης, την οποία αποστέλλει από κοινού με τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Θεόδωρο Βασιλόπουλο, στη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Χριστίνα Καλογήρου.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ

διαβαστε περισσοτερα

Αύριο Σάββατο το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη (Πάνο) Ηγούμενο

Αύριο Σάββατο 6 Μαΐου στις  12 το μεσημέρι θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενής ,συγχωριανοί και φίλοι στον συγχωριανό μας Παναγιώτη (Πάνο) Ηγούμενο. Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Μπαμπίνη.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΏΝ ΑΣΤΑΚΟΎ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού - Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών Αστακού,σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Aitolia Travel διοργανώνειΗΜΕΡΗΣΙΑ εκδρομή την Πέμπτη 11 Μαΐου στην ΑΘΗΝΑ
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:
Προσκύνημα στην εικόνα της Παναγίας «Άξιον Εστί», στην Ιερά Μητρόπολη  Αθηνών.Βόλτα, καφέ και φαγητό στο κέντρο της Αθήνας.
ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ: 35,00 ευρώ
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ6944 613 595 Γιάννα Ρεπάνη Ζούλα6945 774 595 Πηγή Γρύλλια

Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου για τον θάνατο του συμπατριώτη μας Παναγιώτη (Πάνο) Ηγούμενο

Η Λαϊκή Συσπείρωση Ξηρομέρου με θλίψη και οδύνη αποχαιρετά τον σύντροφο Πάνο Θ. Ηγούμενο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών.Ο σύντροφος Πάνος, παιδί αγροτικής οικογένειας, μετά από το Γυμνάσιο φεύγει στην Αθήνα, όπου έζησε και δούλεψε μέχρι και την συνταξιοδότησή του στα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Παράλληλα δούλεψε σαν επαγγελματίας οδηγός ταξί προκειμένου να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ζωής, να μεγαλώσει τα παιδιά του χωρίς πολλές στερήσεις.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΦΡΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Ημερομηνία 5/5/2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, πραγματοποίησαν με εξαιρετική επιτυχία την Πέμπτη 4 Μαΐου, προληπτική δράση για τον έλεγχο της νεφρικής λειτουργίας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Έρευνας και Εκπαίδευσης στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
διαβαστε περισσοτερα

Επίσκεψη της κας Σοφίας Σακοράφα Επικεφαλής Ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη στο νομό Αιτωλοακαρνανίας 5 & 6 Μαΐου 2023

04.05.23ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΠρόγραμμα Διήμερης Επίσκεψης της κας Σοφίας Σακοράφα(Βουλευτής του ΜέΡΑ25, Αντιπρόεδρος της Βουλής) Επικεφαλής Ψηφοδελτίου Επικρατείας τουΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξηστο νομό Αιτωλοακαρνανίας 5 & 6 Μαΐου 2023
Η Αντιπρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του «ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για τη Ρήξη», κα Σοφία Σακοράφα, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στην Αιτωλοακαρνανία, την Παρασκευή και το Σάββατο 5 & 6 Μαΐου 2023.Σκοπός της επίσκεψης είναι μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του «ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη» να συναντήσει φορείς, κομματικά μέλη και πολίτες να συζητήσουν και να αναπτύξουν τις θέσεις τουΚόμματοςαλλά και να ακούσουν τους πολίτες.
διαβαστε περισσοτερα

Ο ΠΑΝΟΣ Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ. Γράφει ο Άρης Μπι­τσώ­ρης

Ο  ΠΑΝΟΣ  Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ
Πάνο, από τα εκλεκτότερατα τέκνα της Μπαμπίνηςπού φεύγεις, φίλε μου, πού παςκι ορφάνια πίσω αφήνεις;
Παίρνεις και το χαμόγελο,το καθαρό σου βλέμμα∙έγιναν όλα αστραπή,μου φαίνεται σαν ψέμα.
Στις Σπυριδούλες που άφησεςπίσω, και στους λεβέντεςστέλνω ως συλλυπητήριαετούτες τις κουβέντες.
Πρόωρα, αδίκως, έφυγεςΠάνο, από κοντά μαςεύκολα δεν θα ξεχαστείςθα είσαι στην καρδιά μας.
Να ΄ναι το χώμα ελαφρύπάνω σου σαν σεντόνιτις νύχτες να ’χεις συντροφιάγλυκόλαλο ένα αηδόνι.

Άρης  Μπιτσώρης
διαβαστε περισσοτερα

Ομιλία Σταύρου Καραγκούνη στο Νεοχώρι .

Δελτίο τύπου Οι Οινιάδες έδειξαν το πρόσωπο τους στη συγκέντρωση του Σταύρου Καραγκούνη.
Το δημαρχείο του παλιού δήμου Οινιάδων στο Νεοχώρι γέμισε ασφυκτικά χθες από Οινιαδίτες που ήρθαν να ακούσουν την ομιλία του Νιχωρίτη υποψηφίου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Σταύρου Καραγκούνη .
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................