Ο Γιώργος και το κοπάδι του🐑 | Στα βουνά της Ευρυτανίας

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Ένα επάγγελμα που χάνεται: Ο Γιώργος αντιστέκεται. Οι τελευταίοι... Στο Καρπενήσι, συναντήσαμε τον Γιώργο, έναν νέο άνθρωπο που αποτελεί ζωντανό παράδειγμα της αφοσίωσης στην ορεινή κτηνοτροφία. Από μικρό παιδί, ο Γιώργος ανέπτυξε μια βαθιά αγάπη για τα πρόβατα, περνώντας τα καλοκαίρια του κοντά στους παππούδες του που είχαν κοπάδι. Αυτή η παιδική εμπειρία του εμφύσησε το "μικρόβιο" της αγάπης για την κτηνοτροφία, όπως χαρακτηριστικά μας λέει.
διαβαστε περισσοτερα

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη από 2 έως 7 Σεπτεμβρίου το 2ο AUTHENTIC BIG BLUE West - The Ionian Sea Edition - Παγκόσμιο Κύπελλο CMAS

https://www.dimosxiromerou.gr nea
Ημερομηνία 13/9/2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη από 2 έως 7 Σεπτεμβρίου το 2ο AUTHENTIC BIG BLUE West - The Ionian Sea Edition (και συνολικά ο 6ος αγώνας) που ήταν Παγκόσμιο Κύπελλο CMAS.
διαβαστε περισσοτερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ

διαβαστε περισσοτερα

Διασφαλίζεται η συνέχιση λειτουργίας του Περιφερειακού Μηχανισμού Διάγνωσης της Αγοράς Εργασίας στη Δυτική Ελλάδα

Τη συνέχιση λειτουργίας του Περιφερειακού Μηχανισμού Διάγνωσης της Αγοράς Εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τρία ακόμη χρόνια εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, καθώς με απόφασή του προχώρησε στην ένταξη της δράσης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα 2021-2027.
διαβαστε περισσοτερα

Μίλτος Ζαμπάρας: Θα πληρώσουμε το νερό χρυσάφι ή θα βρούμε βιώσιμες λύσεις;

Ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Τομεάρχης  Περιβάλλοντος  και   Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μίλτος Ζαμπάρας, δήλωσε σχετικά με το κυβερνητικό σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας:
«Η επικείμενη αύξηση των τιμολογίων νερού ως απάντηση στη λειψυδρία  εγείρει σοβαρές ανησυχίες, καθώς η οικονομική επιβάρυνση θα πλήξει τους καταναλωτές, χωρίς να αντιμετωπίζει ουσιαστικά το πρόβλημα της έλλειψης νερού. Τέτοιες λύσεις δεν ενθαρρύνουν τη μείωση της κατανάλωσης, ενώ επίσης δεν αποτελούν βιώσιμη λύση για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................