ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ :Συγκέντρωση τροφίμων και χρημάτων σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΤο Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Αστακού, την δύσκολη αυτή εποχή που διανύουμε θεωρεί αναγκαία όσο ποτέ τη βοήθεια σε όσους πραγματικά τη χρειάζονται.Για αυτό λοιπόν, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, τηΔευτέρα13 Δεκεμβρίου και την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου από τις 10:00 π.μ. έως τη 1:00 μ.μ. και από τις 5:00 μ.μ. έως τις 7:00 μ.μ. στο Στέκι του Συλλόγου θα συγκεντρώσει χρήματα και  τρόφιμα προκειμένου να τα διανείμει σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.
Παρακαλεί πολίτες, επιχειρήσεις και όλους όσους μπορούν να βοηθήσουν, γιατί…ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
Το Δ.Σ.
διαβαστε περισσοτερα

Δωρεάν κατάρτιση μελισσοκομίας στο Μεσολόγγι με εντολή του ΥΠΑΑΤ Σπήλιου Λιβανού

Δωρεάν κατάρτιση μελισσοκομίας στο Μεσολόγγι με εντολή  Σπήλιου Λιβανού

Ο ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ υλοποιώντας την πολιτική απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού για ενίσχυση της κατάρτισης των αγροτών ξεκινά στο Μεσολόγγι πρόγραμμα για τη Μελισσοκομία.
Συγκεκριμένα, ο κ. Λιβανός, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον του για το Νομό Αιτωλοακαρνανίας, έδωσε εντολή μετά τη Σάμο και τη Λήμνο, να συνεχισθούν μέσω του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ οι δράσεις διάχυσης και προβολής της πληροφορίας και των αποτελεσμάτων των Προγραμμάτων Κατάρτισης Νέων Γεωργών της θεματικής κατεύθυνσης Μελισσοκομίας. H δράση θα υλοποιηθεί στο Μεσολόγγι – Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Μεσολογγίου από 13 Δεκεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2021, ώρες 09:00- 14:00 και απευθύνεται στους μελισσοκόμους της ευρύτερης περιοχής. Η θεματολογία που θα αναπτυχθεί καλύπτει μεταξύ άλλων και τους παρακάτω τομείς: · Μελισσοκομικοί χειρισμοί κατά τη διάρκεια του έτους · Ενδυνάμωση μελισσιών. Βασιλοτροφία, παραγωγή βασιλικού πολτού και προϊόντων…
διαβαστε περισσοτερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - Λ.Τ. ΦΥΤΕΙΩΝ.

https://www.dimosxiromerou.gr/neaΔελτίο Τύπου Φυτείες, 7/12/2021 Η 3η Δεκεμβρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. Με σκοπό την ευαισθητοποίηση της σχολικής μας κοινότητας επί ζητημάτων ισότιμης πρόσβασης των ατόμων με αναπηρία στην εκπαίδευση, το Γυμνάσιο - Λ.Τ. Φυτειών, σε συνεργασία με τη Μονάδα Προσβασιμότητας και Κοινωνικής Στήριξης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, διοργανώνουν για την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2021, εργαστηριακό κύκλο σεμιναρίων με τον ειδικότερο τίτλο: «Εργαστήριο ευαισθητοποίησης σε ζητήματα προσβασιμότητας.» Αποστολή κάθε σχολικής μονάδας είναι η δημιουργία ενός ευνοϊκού εκπαιδευτικού περιβάλλοντος για τη στήριξη των μαθητών που για ιατρικούς ή άλλους κοινωνικούς λόγους αντιμετωπίζουν λειτουργικές και εκπαιδευτικές δυσκολίες στην ολοκλήρωση των σπουδών τους. Το Γυμνάσιο - Λ.Τ. Φυτειών μέσα από τις δράσεις του αποσκοπεί στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όχι μόνο της σχολικής κοινότητας αλλά και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας σχετικά με τις συνθήκες …
διαβαστε περισσοτερα

Ευχές της προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης στον γενικό γραμματέα

Ευχές της προέδρου στον γενικό γραμματέα του Συλλόγου μας Μπενέκο Δημήτριο που αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, του Παιδαγωγικού τμήματος Δημοτικής εκπαίδευσης.Πολλά συγχαρητήρια για την ευτυχή κατάληξη των προσπαθειών σου. Ευχές για καλή σταδιοδρομία, με κάθε καλό !!!

enmpampini
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................