Η ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ.(φωτορεπορτάζ Τζένη Παπαδημητρίου)

ΠΗΓΗ: facebook Tzenny PapadimitrioyΜε Θρησκευτική κατάνυξη τελέστηκε και φέτος ο Εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στο χωριό μας. Ανήμερα της εορτής της Αγίας Βαρβάρας τελέστηκε η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Αρχιμανδριτη Πατήρ Δαβίδ Μπαζουλα και Ιεροψαλτη τον Κον Αρη Σκάνδαλο. Αρκετοί συγχωριανοί μας παραβρέθηκαν και τίμησαν την Αγία Βαρβάρα στο εκκλησάκι που βρίσκεται στην άκρη του χωριού μας, και είναι το μοναδικό στην περιοχή μας.
διαβαστε περισσοτερα

Αφιερωμένο σε όσους πηγαίνουν να μαζέψουν ελιές και τους "βγαίνει το λάδι"..Γράφει ο Χριστόφορος Ευθυμίου

Φίλοι μου σήμερα θα σας αποδείξω ότι η ελιά δεν είναι "ευλογημένο δέντρο" για όλους. Ξεκίνησα από την Αθήνα με τον γιό και  αδελφό μου για την Φιλιππιάδα για να μαζέψουμε τις ελιές .  Βενζίνες και διόδια τουλάχιστον 235 ευρώ πήγαινε - έλα. Για λάδια και βενζίνη ξυλοκοπτικού, κονταροπρίονου και για το μηχάνημα που τινάζει τις ελιές από τις κλάρες 60 ευρώ.  Για φαγητό και καφέδες τουλάχιστον 300 ευρώ (100 ευρώ ο καθένας.)
διαβαστε περισσοτερα

ΤΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Συμπόρευση με το ΚΚΕ και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην Υγεία

Τομεακή ΟργάνωσηΑιτωλοακαρνανίαςΙ. Σταΐκου 2 ,30100  ΑΓΡΙΝΙΟ,τηλ. :2641057875, Fax:2641026654,e-mail : kke_ne_aitnias@yahoo.gr



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤΕ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕΣυμπόρευση με το ΚΚΕ και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στην ΥγείαΜε ενδιαφέρον η εκδήλωση παρουσίασης της έκδοσης «Πανδημία Covid-19: Ο καπιταλισμός στη Δύση του»Με τη συμμετοχή υγειονομικών απ’ τα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού (Μεσολογγίου και Αγρινίου), αλλά και άλλων εργαζομένων, η ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ πραγματοποίησε εκδήλωση – βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης του Τμήματος Υγείας της ΚΕ: «Πανδημία Covid-19: Ο καπιταλισμός στη Δύση του», το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο.
Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο Γιώργος Σιδέρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Υγείας, ενώ την εκδήλωση άνοιξε ο Μάκης Αραβανής, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και πρόεδρος της ΕΙΝΝ Αιτωλοακαρνανίας, που αναφέρθηκε και στην δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της δημόσιας υγείας και στο νομό.Φανερώθηκαν τα αδιέξοδα  τ…
διαβαστε περισσοτερα

Γιορτάζει ο Άγιος Νικόλαος πολιούχος της Μπαμπίνης Ξηρομέρου(Ιστορία του Ιερού Ναού)

Οι Μπαμπινιώτες θα τιμήσουν τον πολιούχο Άγιο Νικόλαο  με πανηγυρικό εσπερινό αύριοΔευτέρα5Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 4:00μ.μ και την Τρίτη  6 του μηνός ανήμερα της εορτής  θα τελεσθεί Όρθρος μετ’ αρτοκλασίας και πανηγυρική Θεια Λειτουργία.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................