ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΉΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

O ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ  συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος που σύσσωμη όλη η   Ελλάδα υπομένει  από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη , στο οποίο δεκάδες κυρίως νέοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από τα τραγικά σφάλματα όσων έχουν την ευθύνη , εκφράζει τα βαθιά του συλλυπητήρια προς τις οικογένειες όλων των θυμάτων και δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση του σε ότι μπορεί να φανεί χρήσιμος.Ιδιαιτέρως δε στην οικογένεια του δικού μας ανθρώπου, του συμπολίτη μας από το χωρίο Μπαμπίνη Δημήτρη Μασσαλή, ο οποίος δυστυχώς βρίσκεται στον κατάλογο των θυμάτων .Αγαπητέ Δημήτρη σου ευχόμαστε καλό ταξίδι  στο νέο δρομολόγιο που ακολούθησες
διαβαστε περισσοτερα

Συλλυπητήριο μήνυμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κωνωπινιωτών για τον συμπατριώτη μας Δημήτρη Μασσαλή

Το Δ.Σ του Συλλόγου Κωνωπινιωτών σε μια στιγμή βαθιάς οδύνης για το χαμό του συμπατριώτη μας Δημήτρη Μασσαλή και την ανείπωτη τραγωδία των δεκάδων θυμάτων είναι δύσκολο κανείς να βρει λόγια. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια καθώς και στις οικογένειες όλων των θυμάτων Καλό Ταξίδι Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Συλλόγου Κωνωπίνας
διαβαστε περισσοτερα

ΚΚΕ_Ανακοίνωση για πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα Τεμπών και κινητοποιήσεις

Ανακοίνωση του Γραφείου ΤύπουΓια το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη2 Μαρ 2023Το ΚΚΕ εκφράζει τη θλίψη του για το πρωτοφανές πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. Καλεί τα μέλη και τους φίλους του να συμμετάσχουν στις αιμοδοσίες που διοργανώνονται στις πόλεις όπου νοσηλεύονται τραυματίες.
διαβαστε περισσοτερα

Συλλυπητήριο μήνυμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης για τον συγχωριανό μας Δημήτρη Μασσαλή

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μπαμπίνης, εκφράζει την οδύνη για την τραγωδία στα Τέμπη. Και ειδικά για τον άδικο χαμό του συγχωριανού μας, Δημητρίου Μασσαλή (του Άγγελου).Συμπαραστεκόμαστε με σεβασμό στο πένθος της οικογένειας.Θερμά Συλλυπητήριαenmpampini
διαβαστε περισσοτερα

Άμεση η παρέμβαση της πολιτικής προστασίας του Δήμου Ξηρομέρου και της Πυροσβεστικής Αμφιλοχίας σε φωτιά, στη θέση Πλημέλια στο Αρχοντοχώρι.

Ημερομηνία 3.3.2023ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥΕΝΗΜΕΡΩΣΗΜία πολύ επικίνδυνη φωτιά ξέσπασε χθες Πέμπτη 2 Μαρτίου μεσημεριανές ώρες στη θέση Πλημέλια στο Αρχοντοχώρι.
διαβαστε περισσοτερα

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Σύλλογο Μαχαιριωτών για τον συμπατριώτη μας Δημήτρη Μασσαλή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μαχαιριωτών εκφράζει με θλίψη τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του συμπατριώτη μας Δημήτρη Μασσαλή, μηχανοδηγού της μοιραίας εμπορικής αμαξοστοιχίας στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, καθώς και όλων των θυμάτων για τον άδικο και αναπάντεχο χαμό τους. Καλό ταξίδι Δημήτρη……. Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μαχαιριωτών
διαβαστε περισσοτερα
Ανακοίνωση για υποβολή αίτησης υπόχρεων τάφου στα Δημοτικά Κοιμητήρια.

Ανακοίνωση για υποβολή αίτησης υπόχρεων τάφου στα Δημοτικά Κοιμητήρια.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea Αστακός, 03.3.2023 Αριθ. πρωτ.: 2254 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 
Ταχ.Δ/νση: Αστακός Αιτωλ/νίας
Ταχ. Κώδικας: 300 06
Τηλ.: 26463 60500
e-mail: info@dimosxiromerou.gr
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Καλούνται από τη Δευτέρα 06/3/2023, όπως προσέλθουν στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού οι ενδιαφερόμενοι για τις Κοινότητες Αγραμπέλων, Βασιλοπούλου, Βλυζιανών, Καραϊσκάκη και Μαχαιρά,από Δευτέρα έως Πέμπτη κατά τις ώρες 09:00 με 14:30 για την υποβολή των Αιτήσεων Υπόχρεων Τάφου στα Δημοτικά Κοιμητήρια του Δήμου Ξηρομέρου. Οι αιτήσεις για την Κοινότητα Αστακού συνεχίζονται κανονικά.
Προσκομιζόμενα Έγγραφα:
1. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
2. Αποδεικτικό Α.Φ.Μ. (Εκκαθαριστικό, Βεβαίωση Απόδοσης, Λογαριασμός ΔΕΗ/ΟΤΕ κλπ)
3. Πιστοποιητικό Εγγυτέρων Συγγενών Θανόντος Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ -ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
& ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για ειδική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου την Τρίτη 7 Μαρτίου.

Πρόσκληση για ειδική συνεδρίαση Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου την Τρίτη 7 Μαρτίου.

https://www.dimosxiromerou.gr Αστακός, 2.3.2023 Αριθ. πρωτ: 80 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ Ν.Π.Δ.Δ. 'ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ' ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Καλεί τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, σε Ειδική Δια Ζώσης Συνεδρίαση την εβδόμη (7η) του μηνός Μαρτίου, του έτους 2023, ημέρα Τρίτη και ώρα 14.30, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 78 του Ν.4954/2022, το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010, όπως συμπληρώθηκε από το άρθρο 184 του Ν. 4635/19 και σε συνδυασμό τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν. 3463/2006, για συζήτηση και λήψη Απόφασης στο κάτωθι μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

Τραγωδία στα Τέμπη: Eντοπίστηκε η σορός του συγχωριανού μας μηχανοδηγού Δημήτρη Μασσαλή.

ΠΗΓΗ:  https://dytikesmaties.gr
Μετά από πολύωρες έρευνες μεταξύ των νεκρών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ο 30χρονος μηχανοδηγός Δημήτρης Μασσαλής.Σύμφωνα με πληροφορίες, η σορός του εντοπίστηκε σχεδόν άθικτη, στην καταπακτή που βρίσκεται το χειρόφρενο.Πράγμα που σύμφωνα με συνάδελφό του μηχανοδηγό που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, ο 30χρονος Δημήτρης φαίνεται ότι προσπάθησε να ακινητοποιήσει την αμαξοστοιχία του.Η οικογένεια του ενημερώθηκε για τον εντοπισμό του το απόγευμα της Πέμπτης. Η κηδεία του αναμένεται να τελεστεί τις επόμενες ημέρες στη Δυτική Αττική.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................