Από τα χωράφια στα εργοστάσια της Γερμανίας | Η ιστορία που θα σας αγγίξει την καρδιά

Greek Village Life ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΗ συγκλονιστική ιστορία της κυρίας Βασιλικής. Στο χωριό Πετσάλια, στην καρδιά της Αιτωλοακαρνανίας, συναντήσαμε μια γυναίκα που η ζωή της θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας. Η κυρία Βασιλική Τριχιά , στα 83 της χρόνια, μας άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και την καρδιά της, μοιράζοντας μαζί μας μια ιστορία γεμάτη αγώνα, θάρρος και αστείρευτη δύναμη.
διαβαστε περισσοτερα

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-Του Άρη Μπιτσώρη

https://arisbitsoris.blogspot.com/2024/08/blog-post_12.htmlΟ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Θαρρείς βελόνα σ’ άχυρα εχθές γύρευα να ’βρωη χιόνι πάνω στο Έβερεστ αλλά να είναι μαύρο.Ένα εξάρτημα έψαχνα για μια κατασκευή μουρώτησα μες στα μαγαζιά, γελούσανε μαζί μου.Τον Αστακό τον έκανα, φίλοι μου, όλον γύρααρνητική απάντηση απ’ όλους κι όλες πήρα.
διαβαστε περισσοτερα

Συσκέψεις συντονισμού Πολιτικής Προστασίας στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Συσκέψεις συντονισμού Πολιτικής Προστασίας πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024 και στις τρεις στην Περιφερειακές Ενότητες, Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας, της Δυτικής Ελλάδας,  σε συνέχεια των οδηγιών που έδωσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης για την επιχειρησιακή ετοιμότητα, λόγω του αυξημένου κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιών.
διαβαστε περισσοτερα

Αύριο Τρίτη 13 Αυγούστου στις 10:00 μ.μ., η γιορτή της σαρδέλας στο λιμάνι του Μύτικα.

https://mytikaspress.blogspot.com

Α.Ε ΑΛΥΖΙΑΣ
Την Τρίτη 13 Αυγούστου στις 10 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του λιμανιού του Μύτικα η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ. Θα προσφερθεί άφθονη ψητή σαρδέλα και θα ακολουθήσει διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα. Ευχαριστούμε τον Δήμο Ξηρομέρου, την Κοινότητα Μύτικα για την στήριξη και τον Γιώργο Λιότο για την δωρεάν προσφορά όλης της ποσότητας της σαρδέλας. Καλείστε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση και επίσης καλούμε εθελοντές να προσφέρουν βοήθεια στο ψήσιμο των σαρδελών και στο σερβίρισμα, ώστε το χωριό μας να χαρίσει μία αξέχαστη βραδιά στους πολυάριθμους επισκέπτες της Αλυζίας. 

διαβαστε περισσοτερα

ΜΥΤΙΚΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ-Καταγγελία δημοτών και παραθεριστών, στο Δήμο και στην κτηματική υπηρεσία για τα κλειδωμένα ομπρελοκαθίσματα

Η Δημοτική Αρχή κάτω από την πίεση των καταγγελιών δημοτών και παραθεριστών, στο Δήμο και στην κτηματική υπηρεσία, αναγκάστηκε να ελευθερώσει την παραλία από τα κλειδωμένα ομπρελοκαθίσματα των καταπατητών.
Μια κίνηση που επιβραβεύτηκε από το σύνολο της ντόπιας  και όχι μόνο κοινωνίας, δυστυχώς όμως δεν υπήρξε συνέχεια.
διαβαστε περισσοτερα

Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 09:30 μ.μ., στον υπαίθριο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Μύτικα, προβολή του ντοκιμαντέρ "Until the End of the World" του ανεξάρτητου δημοσιογράφου Francesco De Augustinis.

Την Τετάρτη 14 Αυγούστου στις 09:30 μ.μ., στον υπαίθριο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Μύτικα, ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινότητα Μύτικα σας προσκαλεί όλες και όλους στην προβολή του ντοκιμαντέρ "Until the End of the World" του ανεξάρτητου δημοσιογράφου Francesco De Augustinis της πρώτης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Ιταλίας, της Corriere Della Sera!
διαβαστε περισσοτερα

Μια όμορφη μουσική βραδιά στη Παπαδάτου Ξηρομέρου(φωτο-βίντεο)

Στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Παπαδαταίων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ"ο Σύλλογος πραγματοποίησε χθες  Κυριακό 11 Αυγούστου στη όμορφη πλατεία του χωριού μια όμορφη και ξεχωριστή  μουσική βραδιά με την ορχήστρα του Βασίλη Παπαδογιώργου  και τον Θανάση Κομνηνόπου κράτησε το γλέντι  μέχρι της πρωινές ώρες και απόλαυσαν κάτοικοι  και επισκέπτες από
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................