Ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, στον ΕΛΛΑΔΑ FM 94,3.

Ραδιοφωνική συνέντευξη του Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη, για το σοβαρότατο θέμα των νέων μονάδων ιχθυοκαλλιέργειας και της επέκτασης υπαρχουσών στο παράκτιο μέτωπο Αστακός - Μύτικας και τη νήσο Κάλαμο, στο ραδιόφωνο του Ελλάδα FM 94,3 και στο Δημοσιογράφο Γιώργο Γεωργιάδη, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου το απόγευμα.Ο Δήμαρχος Γιάννης Τριανταφυλλάκης επιχειρηματολογεί για τον λαθεμένο σχεδιασμό της Περιοχής Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ) Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας, εξηγεί πως περιλήφθησαν ξαφνικά οι ακτές του Δήμου σε ζώνες Π.Ο.Α.Υ, επισημαίνει ότι ένα λάθος πάει να διορθωθεί με ένα μεγαλύτερο λάθος και τονίζει ότι ο Δήμος Ξηρομέρου και οι κάτοικοι αυτό δεν θα το επιτρέψουν. Ακούστε την διάρκειας 12 λεπτών εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Δημάρχου Ξηρομέρου, που μιλά αναλυτικά για το μεγαλύτερο πρόβλημα στην αναπτυξιακή προοπτική και την μελλοντική φυσιογνωμία του Δήμου Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα

Το ΕΣΠΑ βάζει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε τροχιά ανάπτυξης - Θετικός ο απολογισμός του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-20.

Το ΕΣΠΑ βάζει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε τροχιά ανάπτυξης - Θετικός ο απολογισμός του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-20.
Σε ιδιαίτερα αισιόδοξο κλίμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης των αποτελεσμάτων του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΕΣΠΑ 2014-20 στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που διοργανώθηκε από Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος Δυτική Ελλάδα και την ΠΔΕ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του ΤΕΕ Πάτρας, στις 29/11/2023.
διαβαστε περισσοτερα

«Το Πάζλ των Γνώσεων» - Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων σε 550 παιδιά ωφελούμενων ΤΕΒΑ 6 – 12 ετών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

«Το Πάζλ των Γνώσεων» - Πρόγραμμα Ανάπτυξης Δεξιοτήτων σε 550 παιδιά ωφελούμενων ΤΕΒΑ 6 – 12 ετώνΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε «Το Πάζλ των Γνώσεων», η δέσμη συνοδευτικών μέτρων για τα παιδιά των δικαιούχων οικογενειών ΤΕΒΑ της Περιφέρειας  Δυτικής Ελλάδας που στόχευαν στην ανάπτυξη γνωσιακών δεξιοτήτων των παιδιών όπως λογική, κριτική σκέψη, μνήμη, δημιουργική σκέψη,  επίλυση προβλημάτων  κ.α,  που συνετέλεσαν θετικά στην ψυχοκοινωνική ανάπτυξη κάθε παιδιού. Μέσα από ευχάριστες και δημιουργικές μαθησιακές διαδικασίες,  στόχος ήταν η προαγωγή της  θετικής κοινωνικής συμπεριφοράς, η ανάπτυξη της δημιουργικότητας, η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης των παιδιών και να προσφερθούν στα παιδιά δυνατότητες και κίνητρα για την βελτίωση ή την επίτευξη νέων δεξιοτήτων.
διαβαστε περισσοτερα

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη, Φωκίωνα Ζαΐμη στη «Σύνοδο Κορυφής για την Μακροπεριφέρεια της Μεσογείου» στη Βαρκελώνη

Συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη, Φωκίωνα Ζαΐμη στη «Σύνοδο Κορυφής για την Μακροπεριφέρεια της Μεσογείου» στη ΒαρκελώνηΣτο πλαίσιο προώθησης της πρωτοβουλίας της Μακροπεριφέρειας Μεσογείου ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας Έρευνας και Καινοτομίας, Φωκίων Ζαΐμης, συμμετείχε με τα υπόλοιπα μέλη της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CPMR στη «Σύνοδο Κορυφής για την Μακροπεριφέρεια της Μεσογείου», η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023 στη Βαρκελώνη. Η Σύνοδος διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Καταλονίας και τον Πρόεδρο, Pere Aragones i Garcia με παρουσία του Υφυπουργού της Ε.Ε. (Υπουργείο Εξωτερικών Ε.Ε. και Συνεργασίας της Ισπανίας), Pascual Ignacio Navarro Ríos, κατόπιν πρόσκλησης της Υπουργού Εξωτερικών και Ε.Ε. της Περιφέρειας Καταλονίας, Meritxell Serret i Aleu.
διαβαστε περισσοτερα

Ημερίδα για την επιχειρηματικότητα στη Δυτική Ελλάδα την Παρασκευή στο Αγρίνιο

Ημερίδα για την επιχειρηματικότητα στη Δυτική Ελλάδα την Παρασκευή στο ΑγρίνιοΗμερίδα με θέμα «Επιχειρηματικότητα στη Δυτική Ελλάδα»θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας (Παπαστράτου 53), στο Αγρίνιο.Την ημερίδα διοργανώνει η Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και αποτελεί μια ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης των προγραμμάτων που υλοποιεί η Διεύθυνση, ως Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης δράσεων επιχειρηματικότητας.
διαβαστε περισσοτερα

«Η Πρόληψη κοντά μας» - Ολοκληρώθηκε η δράση, Συνοδευτικό Μέτρου ΤΕΒΑ

«Η Πρόληψη κοντά μας» - Ολοκληρώθηκε η δράση,  Συνοδευτικό Μέτρου ΤΕΒΑ Ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή εκατοντάδων ωφελούμενων και την παροχή περισσότερων από 1.000 υπηρεσιών πρόληψης και προαγωγής υγείας, η δράση «Η Πρόληψη Κοντά Μας», που αφορούσε σε δωρεάν προληπτικούς ιατρικούς ελέγχους, με τη χρήση της Κινητής Μονάδας Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για ωφελούμενους ΤΕΒΑ των τριών Κοινωνικών Συμπράξεων Π.Ε. Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας. 
Οι υπηρεσίες πρόληψης και προαγωγής υγείας (προληπτικός καρδιολογικός έλεγχος, αλλεργικά τεστ, πνευμονολογικός έλεγχος , έλεγχος θυροειδούς αδένα κ.α) προσφέρθηκαν στους ωφελούμενους, στο διάστημα  Σεπτεμβρίου - Νοεμβρίου 2023 σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, σε συνεργασία με τις Κοινωνικές Συμπράξεις των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας, τους κοινωνικούς εταίρους και συνεργαζόμενους φορείς υγείας. Οι εν λόγω υπηρεσίες, προσφέρθηκαν για την ΚΣ Π.Ε. Αχαΐας, στους Δήμους Πατρέων, Ερυμάνθου, Καλαβρύτων και Αι…
διαβαστε περισσοτερα

Συμμετοχή της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στις Ημέρες Καινοτομίας της Περιφέρειας Κρήτης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΤετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023Συμμετοχή της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ στις Ημέρες Καινοτομίας της Περιφέρειας ΚρήτηςΣτο συνεδριακό μέρος των «InnoDays 2023 - Η Κρήτη της Γνώσης και της Παραγωγής» (InnoDays 2023) που διοργάνωσε η Περιφέρεια Κρήτης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης μεταξύ 24-26 Νοεμβρίου, συμμετείχε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ,κα. Έλλη Τσιφόρου.
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................