ΜΠΑΜΠΙΝΗ :Ανεπίσημα Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2023

διαβαστε περισσοτερα

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ: Ο ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ: Γράφει ο Άρης Μπιτσώρης

Βλέποντας το χθεσινό ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 TV στο περίπτερο του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και τον Χριστόφορο Ευθυμίου να τραγουδά Καλημέρα ήλιε καλημέρα .Ο Άρης Μπιτσώρης μας έστειλε το παρακάτω ποίημα .
διαβαστε περισσοτερα
Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 24 Μαΐου.

Πρόσκληση για τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 24 Μαΐου.

https://www.dimosxiromerou.gr/nea
Αστακός, 20/5/2023 Αριθ. πρωτ.: 6067 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Προς: Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου (ως Πίνακα Αποδεκτών) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ H ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ Καλεί σε τακτική δημόσια συνεδρίαση, δια ζώσης, την 24η Μαΐου 2023, ημέρα της εβδομάδας Τετάρτη και ώρα 08:00 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Εθνικές εκλογές 2023

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και οι ψηφοφόροι προσέρχονται για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. Η εκλογική διαδικασία των Βουλευτικών εκλογών στη Τ/Κ Μπαμπίνης Δήμου Ξηρομέρου εξελίσσεται Ομαλά και χωρίς προβλήματα.
διαβαστε περισσοτερα

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Ελένης Νιτσάκη με τον συνδιασμό του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη

ΠΗΓΗ: facebook Ελένη ΝιτσάκηΕίναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα η πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Τριανταφυλλάκη να συμμετάσχω στον τοπικό συνδυασμό στην κοινότητα Παλαιομάνινας.Έχοντας μεγαλώσει στην Παλαιομάνινα αναγνωρίζω από προσωπική ματιά τα προβλήματα και τις ελλείψεις του τόπου μας.
Υπάρχουν “στο τραπέζι” ήδη γνώσεις και ιδέες για το καλύτερο που θα έρθει ύστερα από τη δική σας κρίση.

Σας ευχαριστώ !
διαβαστε περισσοτερα
check page rank