ΜΠΑΜΠΙΝΗ : Συμβαίνει στο χωριό μας :Γράφει ο ΚΟΜΠΛΙΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Άλλη μια σχολική χρονιά ξεκινάει στο χωρίο μας και το ιστορικό κτήριο που στεγάζει παιδιά και δασκάλους βρίσκετε στην εσωτερική  και κυρίως στην εξωτερική του όψη σε άθλια κατάσταση.(Αδιάψευστος μάρτυς οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πρόσφατα... ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΊΛΩ ...όλους όσους είναι υπεύθυνοι για την εικόνα εγκατάλειψης του σχολείου.

διαβαστε περισσοτερα

Ρύθμιση οφειλών προς Δήμο Ξηρομέρου. Η τελευταία ευκαιρία ρύθμισης χρεών. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων η 17η Σεπτεμβρίου 2019. Μία δική μας επώνυμη γνώμη.

Αστακός 21/08/2019 Αριθμ. πρωτ.: 6753 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΑΣΤΑΚΟΣ 300 06 ΤΗΛ.: 26463 60500 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ
Ο Δήμος Ξηρομέρου στα πλαίσια του Ν. 4611/2019 άρθρο 110 (ΦΕΚ 73/17-5-2019 τεύχος Α'), ανακοινώνει τη ρύθμιση οφειλών που θα βεβαιωθούν έως και δύο (2) μήνες από την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου. Στον ανωτέρω νόμο ορίζεται ως προθεσμία υποβολής των αιτήσεων για την υπαγωγή στη ρύθμιση, η 17η Σεπτεμβρίου 2019 (άρθρο 111 Ν. 4611/2019).

Συγκεκριμένα:
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ: Εικόνες καθημερινότητας

Πρωινό σεργιάνι με το φωτογραφικό φακό καταγράφοντας εικόνες καθημερινότητας στο χωριό μας, στις παρακάτω φωτο ο Νίκος Παλιούρας του Ευαγγέλου από νωρίς το πρωί με τη δροσούλα στη Βελίτσα ποτίζοντας  το τριφύλλι.
διαβαστε περισσοτερα

Δελτίο τύπου του πρόεδρου του Ν.Π.Δ.Δ. "Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου" κου Μουρκούση Βασίλειου.Σχετικά με το άρθρο για τις αρχαιότητες στον Αστακό του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΟΝΗ

Αγαπητέ κε Μπόνη,
διαβάζοντας το άρθρο σας για τις αρχαιότητες στον Αστακό σας καλωσορίζω στους φίλους ανάδειξης των μνημείων του Δήμου μας. Μιας και εγώ ήμουν αυτός που σας πρότεινε να επισκεφτείτε πέρυσι για πρώτη φορά τις αρχαιότητες του Αστακού, να τις φωτογραφίσετε μιας και είστε από τους πιο καταξιωμένους φωτορεπόρτερ στην Ελλάδα και όχι μόνο. Όπως και φέτος στις 28 Ιουλίου την βραδιά των Χορευτικών σας πρότεινα να ξαναπάτε γιατί είχε γίνει πιο ευρύς καθαρισμός και είχαν αναδειχθεί πιο καλά τα Μνημεία.

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................