Φυτείες: Πρόσκληση σε ημερίδα

Σας προσκαλούμε στην ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  9 Μαρτίου και ώρα 10:30 π.μ.  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Διαμερίσματος Φυτειών.
Με θέμα:  «Η διατροφή στις μέρες μας»

Η ενημέρωση θα γίνει από ειδικούς σύμβουλους διατροφής και η συμμετοχή είναι δωρεάν. Με το πέρας της ημερίδας θα υπάρξει δωρεάν ανάλυση και αξιολόγηση σώματος (ποσοστό λίπους, ποσοστό νερού, μεταβολική ηλικία, φυσική κατάσταση, σπλαχνικό λίπος) για όλους.
Τηλέφωνο Ενημέρωσης: 6980530408

διαβαστε περισσοτερα

Έκθεση εικαστικών ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τα φετινά 48 Δημήτρια υπήρξαν τόπος συνάντησης για δεκαπέντε εικαστικούς. Οι ίδιοι έθεσαν ως αμοιβαίο στόχο τόσο την επαναπροσέγγιση της εικαστικής δημιουργίας όσο και την εύρεση ενός άϋλου και άχρονου, ενδεχομένως κοινού τόπου.Σ'αυτήν την γόνιμη και δημιουργική συνάντηση συνοδοιπόροι στάθηκαν η Ευανθία Τσαντίλα, ο Howard Caygill kai o Delfim Sardo. Έντεκα από αυτούς θέλησαν να κοινωνήσουν την απόρροια της συνάντησης τους με μια ομαδική έκθεση στο Αλατζά Ιμαρέτ.
συμμετέχουν:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ  ΖΑΦΕΙΡΩ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΑ ΖΕΠΠΟΥ ΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΑΥΡΟΥΔΗ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΟΝΑΧΑΣ ΠΟΛΥ ΣΧΟΙΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΣΙΤΣΕΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΧΑΙΔΩ ΤΣΟΛΗ ΕΥΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ  ΜΑΡΙΑΝNΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ





διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................