Συνάντηση εργασίας στα γραφεία του ΕΦΕΠΑΕ για τα έργα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας

Συνάντηση εργασίας στα γραφεία του ΕΦΕΠΑΕ για τα έργα ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας
Τα γραφεία της ΔΕΠ / ΕΦΕΠΑΕ, του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης, επισκέφθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας, Έρευνας & Καινοτομίας της Περιφέρειας Τάκης Παπαδόπουλος και η Προϊσταμένη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης (ΕΥΔ) Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, Ιωάννα Φαναριώτου, τους οποίους υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ και της ΔΕΠ, Πλάτων Μαρλαφέκας, η Γενική Διευθύντρια Μάγδα Πετροπούλου και  στελέχη του φορέα.
διαβαστε περισσοτερα

Μπαμπίνη εκκλησίες.. O Άγιος Αθανάσιος

Μέσα στο χωριό υπήρχε μια εκκλησία που ήταν αφιερωμένη στον Άγιο Αθανάσιο. Βρισκόταν εκεί που περνάει ο κοινοτικός δρόμος από το σπίτι του Χαρίλαου Ζαρκαδούλα ως το δρόμο που πάει στον Αετό προς τα κάτω, στο μονοπάτι που πάει ο δρόμος για το σπίτι του Στράτου Σταμουλακάτου και του Χρήστου Βλαχάκη, τα οποία αγόρασε ο Διονύσης (Νύσας) Ζαρκαδούλας από τα Βλυζιανά και αργότερα ο ανιψιός του Γιώργος Δ. Ζαρκαδούλας. Εκεί κοντά είναι και το σπίτι του Πάνου Κολώνια και του Βαγγέλη Παλιούρα.


Πηγή : Γεώργιος Μπαρμπαρούσης .ΜΠΑΜΠΙΝΗ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ (αρχαίαι φοιτίαι)
διαβαστε περισσοτερα

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ

Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών στα πλαίσια μιας μεγάλης πρωτοβουλίας που έχει πάρει και η οποία απαιτεί τη σύμπραξη όλων των Αστακιωτών, παρακαλεί πολύ  όλους τους Αστακιώτες μόνιμους κατοίκους και ετεροδημότες στην Ελλάδα όπως μας ενημερώσουν εάν έχουν η γνωρίζουν συγγενείς τους, φίλους, γνωστούς που να είναι κάτοικος εξωτερικού, να μας αποστείλουν στο email  του Συλλόγου (syllogosastakiwtwn1@gmail.com), στοιχεία που θα μας διευκολύνουν στο να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί τους (email,,τηλέφωνα, f.b ).
διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................