Μεταγραφή Παναγιώτη Κολλιά στην Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μας Παναγιώτης Κολλιάς του Νικολάου, ένα σεμνό παιδί με ήθος και εργατικότητα, μετά από μια εξαιρετική σεζόν στον ΗΡΑΚΛΗ Αστακού, υπέγραψε δελτίο  στην Κ20 του Απόλλωνα Σμύρνης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού τον ευχαριστεί για την βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.
   Το Διοικητικό Συμβούλιο
διαβαστε περισσοτερα

Τα ΕΛΤΑ στηρίζουν τις πληγείσες περιοχές

Αποστολή δεμάτων δωρεάν για τις πληγείσες περιοχές 
Αποστολή δεμάτων δωρεάν Πηγαίνετε στο κατάστημα ΕΛΤΑ της τοποθεσίας σας με το δέμα που θέλετε να στείλετε. 2) Επιλέγετε σε ποιο κατάστημα ΕΛΤΑ θέλετε να σταλεί.
διαβαστε περισσοτερα

Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Αστακού :Ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες των πυρκαγιών της Αττικής

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Λαογραφικού Συλλόγου γυναικών Αστακού θέλοντας να προσφέρει στους πληγέντες των πυρκαγιών της Αττικής, θα συγκεντρώσει φάρμακα, γάζες,betadine, fucidin, fucicort, μάσκες, μωρομαντηλα, τρόφιμα (μπισκότα, κρουασαν, φρυγανιές,παξιμάδια,γάλα εβαπορέ, κονσέρβες, χυμούς και χρηματα) στο στέκι του συλλόγου μας από Τετάρτη έως Κυριακη από 10π.μ έως 1μ.μ. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας
Το Δ. Σ
διαβαστε περισσοτερα

Γιορτάζει η Αγία Παρασκευή στο Μοναστηράκι Ξηρομέρου (ΙΣΤΟΡΊΑ)

Νότια του χωριού Μοναστηράκι και προς τον δρόμο προς το Λιβαδι τον Βατο και την Παναγία την Ρομπιάτσα θα αγνατέψουμε ψηλά προς το βουνό το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής.
Βρίσκεται σε περίοπτη θέση και ο επισκέπτης θα απολαύσει την απέραντη θέα προς την Λευκάδα και την Πρέβεζα.
Είναι μέσα σε δρυμώνα (βελανιδόδασος) ...... Η Αγία Παρασκευήκτίστηκε πολύ αργότερα απ το πέρασμα του Πατροκοσμά απ την οικογένεια των Πετροπουλαίων. Είναι ακόμα τρόπον τινά ιδιωτική αφού την φροντίζουν ακόμα οι Πετροπουλαίοι. Πολλά λέγονται για πως και που χτίστηκε. Εκεί λένε ότι έκατσε και ο Πατροκοσμάς φεύγοντας απ την Ρομπιάτσα και για τον λόγο αυτόν αποφασίστηκε να χτιστεί εκεί.
διαβαστε περισσοτερα

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας ακυρώνει όλες τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, για το τριήμερο του εθνικού πένθους που κήρυξε η Πολιτεία.

Το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας σεβόμενοι την απώλεια των συνανθρώπων μας που χάθηκαν άδικα από τις φονικές πυρκαγιές της Αττικής και με την σύμφωνη γνώμη της Δημοτικής Αρχής, ακυρώνει όλες τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, για το τριήμερο του εθνικού πένθους που κήρυξε η Πολιτεία.
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ :Ετοιμασίες για τη γιορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής

Την Πέμπτη 26 Ιουλίου με θρησκευτική κατάνυξη και εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια πανηγυρίζει το εκκλησάκι της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Παρασκευής στη Μπαμπίνη Ξηρομέρου.
διαβαστε περισσοτερα
Έχασε τη ζωή του στις φονικές πυρκαγιές και ο Αγρινιώτης ιερέας Σπυρίδων Παπαποστόλου

Έχασε τη ζωή του στις φονικές πυρκαγιές και ο Αγρινιώτης ιερέας Σπυρίδων Παπαποστόλου

Ανασύρθηκε από τη θάλασσα όπου είχε καταφύγει για να σωθεί από την πυρκαγιά στο Μάτι. Ανείπωτη τραγωδία βιώνει η χώρα μας καθώς σήμερα αποκαλύπτεται το μέγεθος της τρομερής καταστροφής που έπληξε την Ανατολική και τη Δυτική Αττική από τις φονικές πυρκαγιές. Ώρα με την ώρα αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών και αναπόφευκτα  γίνονται γνωστές οι ταυτότητες τους και οι τραγικές προσωπικές ιστορίες. Μεταξύ των θυμάτων είναι και ο Αγρινιώτης ιερέας Σπυρίδων Παπαποστόλου  που διετέλεσε  επί σειρά ετών προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Χαλανδρίου.
Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στο εθνικό πένθος

Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες  στο κεντρικό κτίριο, τις Υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, καθώς και των τριών Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας,με εντολή του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος για την ανείπωτη τραγωδία στην Αττική.
διαβαστε περισσοτερα

Ευχαριστήρια επιστολή του ΗΡΑΚΛΗ Αστακού στον Μάκη Μπότσιο.

Η Διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗΑστακού ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μάκη Μπότσιο.
διαβαστε περισσοτερα

Η «Αμφιλοχίας Δίοδος» ανακοινώνει πως όλα τα κέρδη από τη συναυλία της Τετάρτης με τον Γιώργο Νταλάρα θα διατεθούν στους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή της Αττικής.

.
διαβαστε περισσοτερα

ΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ :Γράφει ο Γιάννης Γερογιάννης

«Η Αμαδρυάδα και τα ιερά δάση της Ελλάδας» (απόσπασμα)

Η βελανιδιά είναι το μόνο δένδρο που δεν καίγεται κι η φύτευσή του θα έπρεπε να αποτελεί εθνική στρατηγική. Όχι μόνο για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών αλλά και την ανασύνταξη της εθνικής οικονομίας. 

διαβαστε περισσοτερα

Άγιος Νικόλαος ο Κούνδουρος-Αιτωλικό (video Ανδρέας Κουτσοθανάσης)

Μικρός ναός αφιερωμένος στον Άγιο Νικόλαο τον εν Βουνένοις στα ΝΔ της πόλης του Αιτωλικού, στους πρόποδες του λόφου Κατσά, στη τοποθεσία Κούνδουρος, εξού και το προσωνύμιο "Κούνδουρος ή Κούντρος".Εορτάζει την 9η Μαΐου.
Ιστορία
διαβαστε περισσοτερα

Ν.Π.Δ.Δ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Ανακοίνωση του πρόεδρου του Ν.Π.Δ.Δ."Πολιτισμός Περιβάλλον Αθλητισμός Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου" για αναβολή σημερινής πολιτιστικής εκδήλωσης λόγω εθνικής τραγωδίας
διαβαστε περισσοτερα

Πυρκαγιές σε Κινέτα & Αττική .Ανείπωτη τραγωδία (άσχημες μνήμες του 2007)

Ανεξέλεγκτες παραμένουν από χθες οι πυρκαγιές που έχουν εξελιχθεί σε τραγωδία για την χώρα με τουλάχιστον 24 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες.
  Άσχημες μνήμες του 2007 μας ξύπνησαν οι φωτιές στην Κινέτα και στην Αττική.

ΜΠΑΜΠΙΝΗ 2007
διαβαστε περισσοτερα

Ανεξέλεγκτες οι φωτιές στην Αττική με το πρώτο φως της ημέρας

Ανεξέλεγκτες παραμένουν από χθες οι πυρκαγιές που έχουν εξελιχθεί σε τραγωδία για την χώρα με τουλάχιστον 24 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, ενεργά παραμένουν τα τρία μεγάλα χθεσινά «μέτωπα» στην Κινέτα, τον Νέο Βουτζά αλλά και στα Χανιά, με διάσπαρτες εστίες φωτιάς.
Περισσότερα εδώ
διαβαστε περισσοτερα

ΜΠΑΜΠΙΝΗ .Έντονη βροχόπτωση

Έντονη βροχόπτωση στη Μπαμπίνη .Χθεσινό- βραδυνές εικόνες

(Φωτο Σάσα Καρανίκα)

διαβαστε περισσοτερα
check page rank
.....................................................................................................................